reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Dzień dobry :)
Dziś w planach beta podejście drugie ;)
Zakocana, może on w ten sposób rozładowuje napięcie? Może ma jakieś stresy, o których Ci nie mówi. Faceci wtedy się wycofują i robią głupie takie... myślę, że jedynym rozwiązaniem jest rozmowa. Trzymaj się Kochana :*
Kamilove, ja myślę, że jednak możesz być w ciąży :) jak test jest negatywny to nawet po godzinie kreseczka się nie pojawia ;) trzymam kciuki z całych sił! ! !
Powodzenia :)

Mój Ł tez tak mówi, ale mi już kiedyś po pół godzinie pojawił się druga dość dobrze widoczna kreska a w ciazy nie byłam. Ale to tylko raz się zdarzyło w większości przypadków nie się nie pojawiało.

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

reklama
Zakocona nie pozwól na to by jego zachowanie aż tak wpływało na twoją samoocenę i wartość... Jesteś na pewno atrakcyjna...pamiętaj że jeśli samej siebie nie będziesz akceptować to inni też będą cię tak spostrzegali...uwierz kochana w siebie ;)
A swoją drogą odpisał?

Zakocona,

Dokładnie tak jak Ewel pisze. Nie daj się w kompleksy wpedzic. Jesteś na pewno atrakcyjna i doceniają siebie.

Życzę by jak najszybciej wam się wszystko ułożyło :*

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

Kamilove, domyślam się, że się boisz :( i podziwiam Cię. Ja bym już na łeb dostała :( Zakocona to on powinien mieć problem ze spojrzeniem w lustro, nie Ty! Nie zadreczaj się :*

Odpisał. Przeprosił I powiedział, że mu wstyd (i że wielu facetów sobie wali (nic mnie to nie obchodzi)). Że mu się wczoraj zachciało znowu I że co niby miał mnie obudzić? No kurde oczywiście że tak!
Blablabla wstyd mu I że oczywiście że go pociagam. Sranie w banie. Jakby tak było to by mnie wziął kiedyś bez moich namów :(
A już się cieszyłam że nam się tak pięknie układa, że czekamy na dzidzie z niecierpliwością I radością.
No nie mogło być za długo dobrze ewidentnie :(

Siedzę w samochodzie I rycze zalac się wam I jemu jak się źle z tym czuję :(

Cześć dziewczyny ale tu dzisiaj naskrobalyscie :) życzę wam miłego dnia. :)
Annietess trzymam kciuki za wysoko wynik bety.
Zakocona myślę że tylko rozmowa może to wyjaśnić. Tez przerabialam coś podobnego. Mnie nie przekonuje twierdzenie ze faceci tak mają. Mają rozum i wiedzą co robią. My pogadalismy, wutlumaczylam jak ja się czuje w tej kwestii i ze jeśli ma chęć oglądać to niech się nie chowa czy nie kasuje bo to na to samo wychodzi. Ma chęć to ogląda ale otwarcie . Ale to nie miało przełożenia na nasze stosunki. Mam nadzieje ze wszystko wyjasnicir i będzie dobrze. A ty głową do góry:)

reklama
No powiedział mi że jedni mają kobiety na boku a drudzy sobie walą. To mu odpowiedziałam, że jedni mają udane życie seksualne, a drudzy walą sobie po cichu.
Ja naprawdę nie mam nic przeciwko masturbacji. Różnicą dla mnie jest jednak kiedy facet woli ją niż mnie.
Jak ja się mam czuć?
Zdrada to dla mnie wyraz nudy/złego stanu w związku. Więc dla mnie to nie jest dobre porównanie I nie będę się z tego cieszyła, że do innej nie chodzi.
Jakbym się dowiedziała o innej to I tak kopa w dupe I niech se do niej idzie.

Do góry