Ja na prawko poszłam po 18-tce, potem dostałam auto od taty. Nie ma to jak samodzielność. Auto musi być. Mój stary też prawko zrobił zaraz po osiemnastych urodzinach. Nie wyobrażam sobie, by mój facet nie miał prawka.
reklama
1985nelia2
Fanka BB :)
moj nie ma ale ja mam więc mi to lotto
Ja nie miałam kasy pio 18-tce mama nie była w stanie mi dać, wszytkie koleżanki juz po 18 miały no a teraz wspólnie z mężem uzbieralismy, ale juz tyyle wydałam na to to nie przerwe teraz, musi się udać. Tylko chciłabym szybko zdac zeby nie chodzic jak bede w ciązy bo dodatkowy stres, Mąz juz powiedział ze jak bede w ciązy to nie puści mnie zdawać....
*Milka*
Kotek a na czym ulewasz te egzaminy?
ja zdalam za pierwszym razem zaraz po liceum we wakacje jak mialam 19lat a auto mialam dosyc szybko bo sprzedalismy mieszkanie i przeprowadzilismy sie za miasto do domu i auto musialam miec bo bym nie miala jak do pracy i na studia jezdzic i do tej pory jezdze nim czyli juz 6 lat
ja zdalam za pierwszym razem zaraz po liceum we wakacje jak mialam 19lat a auto mialam dosyc szybko bo sprzedalismy mieszkanie i przeprowadzilismy sie za miasto do domu i auto musialam miec bo bym nie miala jak do pracy i na studia jezdzic i do tej pory jezdze nim czyli juz 6 lat
Mrowkaa
Laski -w kolejnym cyklu zamierzam spróbować ziół o.Sroki, kupiłam już składniki, macie może jakieś doświadczenia z tym?
reklama
Lilolo
Tak, niestety u mnie nir spada ono niżejKamilove, a jak bylas w ciazy ze swoja Myszeczka tez mialas takie wysokie???
Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka