reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Dziewczyny ja wiem cos o wielu cyklach staran, poronieniach i nieplodnosci. Pol zdrowia na tym stracilam co tu dużo mówić. Moja corka jest cudem. Prawdziwym cudem. I chyba jeszcze nie czas na kolejne.
Wiec narazie odstawiam starania. Nie potrzeba mi znow dwoch lat seksu w dany dzien cyklu, monitoringow, robienia zastrzkow i tego ciaglego strachu. Mialam wczoraj i dzis przedsmak. Narazie nie jestem gotowa i nie wiem czy kiedykolwiek bede :tak:

Mam córkę i dziś jeszcze bardziej za nią dziękuję :tak:

Kciuki staraczki i za was. Na pewno się uda :)

Lux - bedzie dobrze. Uwierz w to :*

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka
Rozumiem twoje podejście . Mam nadzieje ze wszystko ułoży sir jak ty tego chcesz i spotka cie kolejny cud.

reklama
Miałam nic nie pisać ale podczytuję Was...
Kami wiem co czujesz i bardzo Ci współczuję , ja nawet nie wiem dlaczego się u mnie nie udaje, co jest nie tak, tarczycę mam już wyrównaną...
Kochana jestem z Tobą , też jest mi bardzo przykro i smutno.

Ja mam raczej równo po 28 dni cykle, @ tak 5 dni. Ostatni był dziwny bo przed @ miałam 4 dni plamienia co raczej mi się nigdy nie zdazylo. I pełno objawow ( może urojonych? ) ;)
A dzisiaj mam 1 dzień po @ i mam śluz taki wodnisty jak przed owu ;^

Ale zostane z wami na forum :)
Dopadnie mnie pewnie walka z endometrioza to bede miala komu plakac w rekaw. A i moze duzo cudow nas spotka i nastroi pozytywnie :tak:

Boje sie jutrzejszej wizyty bo nie chce miec czyszczenia :(:(
Taka jestem na siebie zła :mad:

Miałam nic nie pisać ale podczytuję Was...
Kami wiem co czujesz i bardzo Ci współczuję , ja nawet nie wiem dlaczego się u mnie nie udaje, co jest nie tak, tarczycę mam już wyrównaną...
Kochana jestem z Tobą , też jest mi bardzo przykro i smutno.
Właśnie myslałam o tobie i teraz rozumiem Cię jeszcze bardziej.
Trudno ja odpuszczam starania. Można się na tym wykończyć. Przeżywam to za bardzo i muszę nabrać dystansu.
Nie spodziewałam się takiej reakcji po sobie :(

I zostań z nami, bedziemy sie wspierac bez nakrecania i staran :***

reklama
Po to tutaj jesteśmy. Żeby się wspierać. :)

Luxuorius sporo a nawet teraz bym powoedziala ze taki rozciągliwy; / można mieć one po @ jeden dzień? Nie no raczej to niemożliwe ;/

Do góry