reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Dziewczyny ja wiem cos o wielu cyklach staran, poronieniach i nieplodnosci. Pol zdrowia na tym stracilam co tu dużo mówić. Moja corka jest cudem. Prawdziwym cudem. I chyba jeszcze nie czas na kolejne.
Wiec narazie odstawiam starania. Nie potrzeba mi znow dwoch lat seksu w dany dzien cyklu, monitoringow, robienia zastrzkow i tego ciaglego strachu. Mialam wczoraj i dzis przedsmak. Narazie nie jestem gotowa i nie wiem czy kiedykolwiek bede
Mam córkę i dziś jeszcze bardziej za nią dziękuję
Kciuki staraczki i za was. Na pewno się uda
Lux - bedzie dobrze. Uwierz w to :*
Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka
Wiec narazie odstawiam starania. Nie potrzeba mi znow dwoch lat seksu w dany dzien cyklu, monitoringow, robienia zastrzkow i tego ciaglego strachu. Mialam wczoraj i dzis przedsmak. Narazie nie jestem gotowa i nie wiem czy kiedykolwiek bede
Mam córkę i dziś jeszcze bardziej za nią dziękuję
Kciuki staraczki i za was. Na pewno się uda
Lux - bedzie dobrze. Uwierz w to :*
Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Edzia szybko poszlo
Od jakiegoś czasu moje @ trwają po 3-4 dni wszystko mi sie pomieszalo ,robiłam badania hormonow,robiłam usg w różnych dniach cyklu itp i wszystko jest ok takze nie wiem dlaczego tak mi sie to wszystko pozmienialo ,kiedys moje @ trwały 7 dni
reklama
Ktos wczesniej sie pytal o wiek i jak duzo cykli trwaja staranka, wiek 31 lat a ilosc cykli trudno powiedziec bo malutka ma 9 mies, i wlasciwie od porodu nie zabezpieczmy sie jednak pierwszy okres przyszedl jak mala miala 3 mies moze dlatego ze wczesniej karmilam tylko piersia, potem 2 mies byly nieregolarne, chyba mozna uznac ze 5-6 cykli