reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Merci1 ja miałam na pewno tak 2 cykle i Doktorka mi pow że każda kobieta w ciągu roku ma cykle bez owulacyjne min 2 .... Więc tak może się zdarzyć i to nie żadna choroba

A ja chyba musze narazie odpuscic forum :(
Tak cholernie czuje sie oszukana. Kurde!!

Nie wiem czy teraz bedziemy sie starac, nawet nie wiem czy chce. Najpierw musze endometrioze wykluczyc lub potwierdzic. Jakas taka rozbita jestem. To do mnie niepodobne.

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

reklama
Kamilove dlaczego chcesz nas opuscic? :(
Bo chyba powinnam znalezc jakis watek problemowych staraczek czy cos. Wy pozachodzicie a ja lzy bede lala, a niby wiem ze u mnie duzo chorob. Ze ciezko mi zajsc. Ale jest mi przykro. Jeszcze teraz ta sytuacja...

Ciesze sie waszym szczesciem. Pewnie, ze tak. Ale jest mi ciezko.

Teraz mam tez wszystkie objawy. Mdlosci, wrazliwe, szczypiace sutki i nawet pozytywny test. A tu taki psikus. Narazie zabralo mi to cala chec na wszystko. Wiem jak bylo mi ciezko przy staraniach o mloda. Drugi raz chyba tego nie wytrzymam :no:

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

Do góry