reklama
dawej go!Nie no mój Ł do mnie że hcg większe niż dwa to nie wynik negatywny w stu procentach :/ wezta go w pieciu :/
Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka
tez tak mi lekarz mowilMerci1 ja miałam na pewno tak 2 cykle i Doktorka mi pow że każda kobieta w ciągu roku ma cykle bez owulacyjne min 2 .... Więc tak może się zdarzyć i to nie żadna choroba
Lilolo
Fanka BB :)
A ja chyba musze narazie odpuscic forum
Tak cholernie czuje sie oszukana. Kurde!!
Nie wiem czy teraz bedziemy sie starac, nawet nie wiem czy chce. Najpierw musze endometrioze wykluczyc lub potwierdzic. Jakas taka rozbita jestem. To do mnie niepodobne.
Tak cholernie czuje sie oszukana. Kurde!!
Nie wiem czy teraz bedziemy sie starac, nawet nie wiem czy chce. Najpierw musze endometrioze wykluczyc lub potwierdzic. Jakas taka rozbita jestem. To do mnie niepodobne.
Lady Agnes
Merci i stara raszpla witajcie :-)
reklama
Lilolo
Bo chyba powinnam znalezc jakis watek problemowych staraczek czy cos. Wy pozachodzicie a ja lzy bede lala, a niby wiem ze u mnie duzo chorob. Ze ciezko mi zajsc. Ale jest mi przykro. Jeszcze teraz ta sytuacja...Kamilove dlaczego chcesz nas opuscic?
Ciesze sie waszym szczesciem. Pewnie, ze tak. Ale jest mi ciezko.
Teraz mam tez wszystkie objawy. Mdlosci, wrazliwe, szczypiace sutki i nawet pozytywny test. A tu taki psikus. Narazie zabralo mi to cala chec na wszystko. Wiem jak bylo mi ciezko przy staraniach o mloda. Drugi raz chyba tego nie wytrzymam