reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Merci ale moze to byl jednorazowy taki incydent?
Moze lekarz zaleci ci obserwacje, i zobaczycie jak pracuje u ciebie wszystko i czy peka...
Kochana z tego co sie orientuje to da sie ogarnac;-)
U mnie problem? 3 ciaze zachodzilam praktycznie za pierwszym razem...teraz juz to 5 cykl i do tej pory mialam 4 cykle na obserwacji i Clo i wyszlo ze co 2 xykl z lewgo jajnika pecherzyki niedojrzewaja:/
Teraz lekarz zapisal mi zastrzyki 2 zastrzyki na cykl 300zl i narazie dalam sobie spokoj, ze spokojem chxe podejsc jak sie nieuda do wiosny pojde i sprobuje tych zastrzykow....wiec tez troche mi sie smutno zrobilo ze lewy mi nie pracuje ale juz sie z tym pogodzilam...byc moze u ciebie bedzie trzeba robic zastrzyk na pekniecie i szanse masz jak najbardziej;-)
Ale specjalista niejestem to jest moja opinia;-)

czasem faktycznie nie ma co się nakręcać- będę próbowała oczywiście i wierzę, że również Tobie się uda. Ciekaqwe czy jest tutaj więcej takich dziewczyn jak - przyznam, że nie czytałam forum od początku.

Luxuorius no to faktycznie dzieci nie są Ci obce ;)ja też pracowałam jako niania z 6 lat... I najmłodszy maluch miał 3 msc którym się zajmowałam. Teraz pracuje w przedszkolu ale tamte prace bardzo miło wspominam..człowiek jednak jest po długiej współpracy częścią rodziny u której pracuje.

Myślicie dziewczyny że przy każdy cyklu mogę tak mieć? Narazie drugi bez owu bo pęcherzyk nie pęka. Wszystkie objawy mam normalne jakbym bylo w porządku a jednak nie jest:(

reklama
Witajcie Merci i Edyta...heh wczoraj się rejestrowałam i jakoś żaden nie pasował mi wczoraj a ten jakoś tak wydał się najbliższy ;)

Lux widziałam, że testujesz jutro - trzymam kciuki :) Ja czekam na okres, ktory w zasadzie moze przyjsc już w każdej chwili. Cykl zapowiadał się obiecująco ale teraz coraz bardziej czuje sie na małpe :-(

Do góry