reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ja juz nie płacze,podziwiam i wdpolczuje mojej mamie maly ma 8 lat,ja z ledwiscia wytrzymuje ich 2tygodniowe odwiedziny, to jest straszna choroba voc na pierwszy rzut oka nie wydaje się taka xla ale widzialam juz ataki histeri nie do opanowania,nocne krzyki bez powodu,nocne koszmary na jawie gdzie obudzenie dziecka nic nie daja...tago sie nawet dobrze opisac nie da

Ja juz nie płacze,podziwiam i wdpolczuje mojej mamie maly ma 8 lat,ja z ledwiscia wytrzymuje ich 2tygodniowe odwiedziny, to jest straszna choroba voc na pierwszy rzut oka nie wydaje się taka xla ale widzialam juz ataki histeri nie do opanowania,nocne krzyki bez powodu,nocne koszmary na jawie gdzie obudzenie dziecka nic nie daja...tago sie nawet dobrze opisac nie da
i najgorsze, ze lekow na to brak, ktore by to wyleczyly :no:

Luxi-jak wygląda to jest latwiej uwierz. Po moim brazie wizualnie nie widac,mama wiele razy slyszala ze ma zabrac tego dzikusa z placu itp.

reklama
Do góry