ja ogladalam reportaz o dzieciach chorych na autyzm i sie poryczalam, pod BogiemLuxi-niestety autyzmowi może towarzyszyć dużo innych zaburzeń a ciezko go zdiagnozować bo kazdy człowiek autystyczny jest zupelnie inny,jest kilka cach wspólnych ale zachowania czesto juz inne
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Ja juz nie płacze,podziwiam i wdpolczuje mojej mamie maly ma 8 lat,ja z ledwiscia wytrzymuje ich 2tygodniowe odwiedziny, to jest straszna choroba voc na pierwszy rzut oka nie wydaje się taka xla ale widzialam juz ataki histeri nie do opanowania,nocne krzyki bez powodu,nocne koszmary na jawie gdzie obudzenie dziecka nic nie daja...tago sie nawet dobrze opisac nie da
i najgorsze, ze lekow na to brak, ktore by to wyleczylyJa juz nie płacze,podziwiam i wdpolczuje mojej mamie maly ma 8 lat,ja z ledwiscia wytrzymuje ich 2tygodniowe odwiedziny, to jest straszna choroba voc na pierwszy rzut oka nie wydaje się taka xla ale widzialam juz ataki histeri nie do opanowania,nocne krzyki bez powodu,nocne koszmary na jawie gdzie obudzenie dziecka nic nie daja...tago sie nawet dobrze opisac nie da
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Luxi-mały bierze na noc zeby spał ale czasem to nie wystarcza
Boze i az zal patrzec na takie dziecko, bo ono sie meczy i te komentarze ludzi, ktorzy sprawy se nie zdaja, ze dziecko moze chorowac na autyzmLuxi-mały bierze na noc zeby spał ale czasem to nie wystarcza
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Luxi-niestety tak jest, kiedys pisałam o tym na blogu...przykre,mega przykre
ja pamietam jak ile razy bylam na zakupach z tesciowa i Tomka bratem i Jezu, te spojrzenia, te komwntarze, no co, no jest Rafal chory, wyglada dziwnie, ale czy to powod by sie z niego smiac i krzywo sie patrzec?!!!Luxi-niestety tak jest, kiedys pisałam o tym na blogu...przykre,mega przykre
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Luxi-jak wygląda to jest latwiej uwierz. Po moim brazie wizualnie nie widac,mama wiele razy slyszala ze ma zabrac tego dzikusa z placu itp.
ale ludzie nie maja wyczucia i wlasnie szkoda im tlmaczyc, bo i tak nie zrozumiejaLuxi-jak wygląda to jest latwiej uwierz. Po moim brazie wizualnie nie widac,mama wiele razy slyszala ze ma zabrac tego dzikusa z placu itp.
reklama