reklama
kamkaz
Fanka BB :)
Dziewczyny dziękuję Wam za słowa wsparcia. Jesteście kochane. Staram się myśleć pozytywnie ale jakoś nie zawsze mi to wychodzi. Ogólnie to miejsce przypomina mi stratę Majeczki. Tym bardziej że leżę obok tej sali....
U mnie istnieje rozwiązanie ciąży tylko przez cesarskie cięcie. Mam zaświadczenie od ortopedy i swojego gina, że ze względu na przebytą operację inaczej rodzić nie mogę.
W moim szpitalu rozwiązuje się ciąże przez cc w 39tc (skończonym). W 38 tylko jak się pojawią skurcze. Wg tego szpitala jestem w 38t2d ciąży więc muszę czekać. Jeśli się tylko coś ruszy to od razu będzie cc. Problem w tym że nic się nie chce ruszyć. Rozwarcie małe czop wypadł i na tym koniec. Usg nie robią bo nie potrzeba ehh... Brak słów 
Dziś będzie moja lekarka to mam nadzieję że zrobi usg
U mnie istnieje rozwiązanie ciąży tylko przez cesarskie cięcie. Mam zaświadczenie od ortopedy i swojego gina, że ze względu na przebytą operację inaczej rodzić nie mogę.
W moim szpitalu rozwiązuje się ciąże przez cc w 39tc (skończonym). W 38 tylko jak się pojawią skurcze. Wg tego szpitala jestem w 38t2d ciąży więc muszę czekać. Jeśli się tylko coś ruszy to od razu będzie cc. Problem w tym że nic się nie chce ruszyć. Rozwarcie małe czop wypadł i na tym koniec. Usg nie robią bo nie potrzeba ehh... Brak słów 
Dziś będzie moja lekarka to mam nadzieję że zrobi usg
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Kamkaz kurcze jak bys byla w domu to sa sposoby na przyspieszenie porodu a tak to nic nie zdzialasz
kamkaz
Dokładnie tak samo myśle. No ale cóż. Na dodatek zostałam sama na sali i mam nudy....Kamkaz kurcze jak bys byla w domu to sa sposoby na przyspieszenie porodu a tak to nic nie zdzialasz
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Kurcze wspolczuje ale chcialabym byc na finiszu juz a u mnie 8t1d dopiero i dluzy mi sie niesamowicie a moj S. Pyta ciagle kiedy zacznie kopać
kamkaz
Heh spokojnie na kopniaczki masz jeszcze czas. Ja ogólnie poczułam dość późno ruchy takie regularne bo coś ok 23tc. Wcześniej były jednak bardziej takie smeranie, głaskanie od środkaza. Ostatnio te ruchy mam słabsze itd ale za to dziś mój bąbel wypycha się na każde strony
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Kamkaz ja w pierwsze bardzoe wczesnie bo 17tc na usg 20t5d lekarz pytał czy obcego mam w brzuchu bo tak z zewnatrz bylo widac,moze dlatego ze maly byl duży...teraz juz tez mam duzy brzuch, w 8tc normalnie nic nie widac a u mnie masakra za miesiac juz nie ukryje...juz sie boje ze znow duzo przytyje
Hej ja mam dosc, w piatek ktos nada nami se impreze urzadzil majac gdzies cisze nocna i adwent, schodzili zgory jacys narabani chlopacy i walili nam w drzwi, chcielismy dzwonic na palicje, ale machnelam reka i zaluje teraz, ze nie zadzwonilam bo w sobote jak mielismy jechac do miasta na zkupy odkrylismy, ze mamy uszkodzone zamki w aucie, ktos probowal sie wlamac, drzwi rowniez sa pogiete od łomu...wezwalam policje, a w miedzyczasie sie dowiedzialam, ze bylo kilka wlaman i tylko nasze auto sie obronilo i nic nie ukradli, bo z pozostalych 4 aut zniknely radia..bylam na komendzie, tak sie tym wszystkim przejeam, ze w nocy zaczelo dusic mnie w klatce piersiowej i przyjechalo pogotowie, bo oddychac nie moglam
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Luxuourius-kurde wspolczuje i zycze duzo zdrówka...chyba jakiegis pecha ostatnio masz.
reklama
dzieki, pech to malo powiedzianeLuxuourius-kurde wspolczuje i zycze duzo zdrówka...chyba jakiegis pecha ostatnio masz.