nie pracujesz?Justjestem-dziękuję
LUXUORIUS-milego dnia.
Ja właśnie pije kawe i zaraz biorę się za obowiązki domowe
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Nie,od prawie dwóch lat zajmuje sie 3,5 letnim synem....a właściwie pracuje w domu
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Nie wytrzymałam i zrobiłam test...wyszedł negatywny...mam pytanie dziewczyny...jak długo sie starcie? Tez was tak zalamuje jak sie nie uda?
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Luxuorius-do @ zostalo 5 dni...wiem ze to wcześnie ale niby wykrywa juz 6dni po zapłodnieniu...
Długo się starasz,gratuluję wytrwałości
obecnie sie nie staram, mam przerwe od maja, no wedlug mnie mozesz spokojnie test za kilka dni powtorzycLuxuorius-do @ zostalo 5 dni...wiem ze to wcześnie ale niby wykrywa juz 6dni po zapłodnieniu...
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Luxuorius-mam jeszcze dwa wiec powtorze w dni planowanej @ a później jak nie przyjdzie.
Moge wiedzieć dlaczego przerwa w starankach? Musisz"oddychnać czy zdrowie nie dopisuje?
Moge wiedzieć dlaczego przerwa w starankach? Musisz"oddychnać czy zdrowie nie dopisuje?
Ja wiem ze nie powinnam pisac....ale widze znajoma duszyczke i musze
Happymum my kiedys pisalysmy razem na jednym watku.Milo Cie widziec.Trzymam kochana kciuki za Ciebie i za reszte staraczek oczywiscie tez,najmocniej jak potrafie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
5 dni przed @ to calkiem sporo.Test mogl jeszcze nie wyjsc
Happymum my kiedys pisalysmy razem na jednym watku.Milo Cie widziec.Trzymam kochana kciuki za Ciebie i za reszte staraczek oczywiscie tez,najmocniej jak potrafie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
5 dni przed @ to calkiem sporo.Test mogl jeszcze nie wyjsc
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Aschlee-pamiętam Cie! Co u ciebie?