jak mi sie bobo zagniezdzalo to wlasnie mega duzo sluzu plodnego mialam i kluly jajniki, i mysle-kurcze czyzby druga owuluxuorius-no patrz czyli jednak możliwe kurcze kaj się uda to będę skakać z radości
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
luxuourius-u mnie podobnie,kłucie w jajnikach delikatne,śluz ala płodny z nitkami krwi dziś małe ilości gestego mlecznego śluzu i lekki bul podbrzusza. w pierwszej ciązy miałam zero obiawów do 15tc
justjestem
Moderatorka
Happymum kazda by chciała
nu mnie zaraz po tym zagniezdzaniu zaczely sie delikatne objawy ciazowe a rowny tydzien po owu smierdzialo mi mieso, spalam na stojaco itp, objawy zaczely sie gdzies dwa dni po tym zagniezdzeniu, a nwet pamietam, ze faceta w to zagniezdzenie bzyknelam, bo mowie druga owu to dzialac trzeba, heh jaki czlowiek glupi se wymyslil ta druga owu, poprawilam wtedy ciaze i juz ahahahluxuourius-u mnie podobnie,kłucie w jajnikach delikatne,śluz ala płodny z nitkami krwi dziś małe ilości gestego mlecznego śluzu i lekki bul podbrzusza. w pierwszej ciązy miałam zero obiawów do 15tc
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
luxuorius-nieżle może u mnie też jakieś obiawy się pojawią
aha i strasznie zeby mnie bolaly i mdlosci juz przed terminem okresu dawaly w koscluxuorius-nieżle może u mnie też jakieś obiawy się pojawią
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Teraz znowu boli mnie podbrzusze i jakby kuje w lewym jajniku...na @ tez tak czasto mam wiec nadzieji sobie nie robie
justjestem
Moderatorka
Happymum no to trzymam kciuki
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Justjestem-dziękuję
LUXUORIUS-milego dnia.
Ja właśnie pije kawe i zaraz biorę się za obowiązki domowe
LUXUORIUS-milego dnia.
Ja właśnie pije kawe i zaraz biorę się za obowiązki domowe