reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Kotek no to oby już bardziej nie spadała..
Edzia na kiedy masz termin @?
Ja mam termin między 18-20 październikiem
Ja mam termin między 18-20 październikiem
O no to na dniach! W takim razie kciuki zaciskam! && będziesz testować?
madziolina_p
Fanka BB :)
Ja tez kciuki!
edyta01
Czekamy na czwarty cud
O no to na dniach! W takim razie kciuki zaciskam! && będziesz testować?
Dzięki kochana, ale ja sceptycznie do tego podchodzę,tyle czasu się nie udaje więc dlaczego teraz ma się udać :-/
madziolina_p
Fanka BB :)
Edyta, bo kiedyś sie musi udać to może akurat teraz?
Dzięki kochana, ale ja sceptycznie do tego podchodzę,tyle czasu się nie udaje więc dlaczego teraz ma się udać :-/
Trzeba mieć nadzieję! Bo jak ta zniknie to już nawet chęci odejdą.. skoro są starania to i musza zakończyć się w końcu pozytywnym testem! Nie ma innej opcji.. zwłaszcza, że wiecie, że oboje płodni jesteście, bo macie dzieci będzie dobrze!
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Madziolina, Kasik dzięki za słowa pocieszenia, człowiek po jakimś czasie traci nadzieję.
Co do płodności z tym to jest nie dokonca prawda, to że mam dzieci nie znaczy że moja "nasza" płodność jest ok.
Nie dość że mam mogę mieć pcos to jeszcze mogę mieć niepłodność wtórna także to mnie dobija... Biorę castangus a nóż coś pomoże, wyczytałam też że inofem może mi pomóc przy pcos dlatego za jakiś czas go zakupie i wypróbuje ;-)
Co do płodności z tym to jest nie dokonca prawda, to że mam dzieci nie znaczy że moja "nasza" płodność jest ok.
Nie dość że mam mogę mieć pcos to jeszcze mogę mieć niepłodność wtórna także to mnie dobija... Biorę castangus a nóż coś pomoże, wyczytałam też że inofem może mi pomóc przy pcos dlatego za jakiś czas go zakupie i wypróbuje ;-)
reklama