podziwiam ja bym tam godziny nie wysiedzialatak ... ale jak będą tak wymyślać to nie wiem czy tam długo zabawie :-)
reklama
a moj by chcial zebym w domu siedziala a mnie do pracy ciagnie hehemąż mnie wysłał żebym czasem za dużo wolnego czasu nie miała
no ja tez mialam okres, ze siedzialam w domu, ale ja dziekuje z jednej pensji zyc i na leb dostawacw domu zawsze jest coś do zrobienia, ale ile można w ciągu dnia latać ze szmatą i przecierać kurze? Ja siedziałam rok w domu i szlak mnie trafiał, brakowało mi kontaktu z ludźmi
monii88
Fanka BB :)
witam
ja tez sobie niewyobrazam zycia z jednej pensji ,a po wychowawczym tak będzie bo nie wiem kto zostanie z dziecmi gdzie jednego trzeba będzie zaprowadzać do szkoły,moze uda się to jakos potem zorganizować na razie mam jeszcze czas:-)
Ale dziś pogoda,głowa boli,plecy bola,prania sterta a niema pogody żeby powiescic na dworzu,suszarka popsuta i jeszcze nie zakupiłam nowej,w sumie to o tym zapomiałam
ja tez sobie niewyobrazam zycia z jednej pensji ,a po wychowawczym tak będzie bo nie wiem kto zostanie z dziecmi gdzie jednego trzeba będzie zaprowadzać do szkoły,moze uda się to jakos potem zorganizować na razie mam jeszcze czas:-)
Ale dziś pogoda,głowa boli,plecy bola,prania sterta a niema pogody żeby powiescic na dworzu,suszarka popsuta i jeszcze nie zakupiłam nowej,w sumie to o tym zapomiałam
podobno pomaga, ja chce go brac od grudnia, bo po nowym roku wracam do staran, wielu dziewczynom pomogl tu na forumCześć dzieweczyny Powiedzcie mi czy faktycznie Inofem pomaga jak ma się PCOS i problem z zajściem w ciążę? Ja od roku sie staramy o dziecko i ostatnio lekarz mi o tym suplemencie powiedział że jest skuteczny. Coś mi tłumaczył o składzie ze ma kwas foliowy i że reguluje hormony. W moim przypadku to by sie przydało Ale zanim kupie to duże opakowania chciałabym sie dowiedzieć czy któraś z was dzięki regularnemu stosowaniu Inofemu miała mniejsze problemy z zajściem w ciążę?
reklama
kup Kochana kupTo może i ja sobie kupię ten inofem