reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
w domu zawsze jest coś do zrobienia, ale ile można w ciągu dnia latać ze szmatą i przecierać kurze? Ja siedziałam rok w domu i szlak mnie trafiał, brakowało mi kontaktu z ludźmi :)

witam
ja tez sobie niewyobrazam zycia z jednej pensji ,a po wychowawczym tak będzie bo nie wiem kto zostanie z dziecmi gdzie jednego trzeba będzie zaprowadzać do szkoły,moze uda się to jakos potem zorganizować na razie mam jeszcze czas:-)
Ale dziś pogoda,głowa boli,plecy bola,prania sterta a niema pogody żeby powiescic na dworzu,suszarka popsuta i jeszcze nie zakupiłam nowej,w sumie to o tym zapomiałam

Cześć dzieweczyny :) Powiedzcie mi czy faktycznie Inofem pomaga jak ma się PCOS i problem z zajściem w ciążę? Ja od roku sie staramy o dziecko i ostatnio lekarz mi o tym suplemencie powiedział że jest skuteczny. Coś mi tłumaczył o składzie ze ma kwas foliowy i że reguluje hormony. W moim przypadku to by sie przydało ;) Ale zanim kupie to duże opakowania chciałabym sie dowiedzieć czy któraś z was dzięki regularnemu stosowaniu Inofemu miała mniejsze problemy z zajściem w ciążę?
podobno pomaga, ja chce go brac od grudnia, bo po nowym roku wracam do staran, wielu dziewczynom pomogl tu na forum

reklama
Do góry