reklama
natka90
Fanka BB :)
Nie szla bym na pogrzeb wlasnie za wzgledu na stres.Hejka...coś tu spokojnie ostatnio
U mnie podły nastrój...dzisiaj pogrzeb wujka a każdy zabrania mi jechać...bo niby w ciazy na pogrzeb sie nie idzie...i wogóle przezywala bym zaraz,a jak nie widze to jakos inaczej jest...
3mam kciuki za owocne statanka ; )Kochana sa sa to dopiero 11 dc wiec powoli pracujemy zobaczymy co bedzie ale sie nie nastawiam [emoji14] @ ma byc 24-25,10 wiec czekamy
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
dzien dobry :-)
Ona tu spokojnie, bo siedzimy na zamknietym hihi
mam zabiegany dzien, na obiad mam kluchy z kapusta a wieczorem na pizze jedziemy :-)mam ogrom pranie, dwie pralki juz wyprane, pierze sie trzecia :-)
mam zabiegany dzien, na obiad mam kluchy z kapusta a wieczorem na pizze jedziemy :-)mam ogrom pranie, dwie pralki juz wyprane, pierze sie trzecia :-)
Nie szla bym na pogrzeb wlasnie za wzgledu na stres.
3mam kciuki za owocne statanka ; )
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Nie dziekuje ;-)
dzien dobry :-)
No to naprawde masz prania )
No to naprawde masz prania )
uzbieralo sie z calego tygodnia :-)
U mnie dzieci dzisiaj jakiegos szalu dostaly co chwile maly wrzeszczy ze chce pic badz jesc mala kreci sie i cos kombinuje badz sie bija ;/
zmiana pogody tak na nie pewnie dziala
madziolina_p
Fanka BB :)
Ja bylam na pogrzebie babci w ok 12 tyg. Fakt stres, ale nie wyobrazalam sobie do babci nie pojsc
reklama
zmiana pogody tak na nie pewnie dziala
Chyba ;/ masakra jakas poprostu jakby sie szaleju najadly