reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Dzień doberek :)

Madziolina pozazdrościć wypoczynku nad morzem :)

Annam no faktycznie bardzo dawno Cie nie bylo..

Ja właśnie susze wlosy i na 8:00 do pracy. I jutro niestety to samo. No ale nic. Ważne, ze za soboty dodatkowa kasa wpada :)

reklama
witam
kasik a na L4 będziesz szła?
ja dziś znowu pospałam ale te wstawanie w nocy mnie meczy:-/
mój tez nie badał nigdy nasienia,ale czytałam w necie to więcej się o wiele razy płaci niż u kamkaz

Hej.

Wczoraj mialam wizytę,wszystko dobrze,maluch urósł i serduszko zwolniło na 144,ale to nic złego na tym etapie,no i zaczynamy 18 tydzień:)

Dzisiaj rano miałam na papierze coś brązowego,ale to na pewno po wczorajszym badaniu,bo wkłądała mi takie cos jak do cytologii zeby zobaczyc czy krwawienia nie ma,a ja po badaniu zazwyczaj tak plamie,ale nie długo.

Troszkę mi się nałożyło,bo wczoraj zmarł mój wujek:"(

hej laski, ja w pracy grzecznie pracuje hheeh, mocno nam slonko daje i az w oczy razi, chyba se rolety lekko spuszcze
Ona super, ze na wizycie wszystko fajnie, ciesze sie :-)

Lux to masz spoko prace jak mozesz na internecie siedziec:)jak ja hehe,ja zawsze ale to zawsze jak sobie nałoże ciepły obiadek to nachodzi mi sie milion ludzi nagle...

reklama
Hejka...coś tu spokojnie ostatnio:)

U mnie podły nastrój...dzisiaj pogrzeb wujka a każdy zabrania mi jechać...bo niby w ciazy na pogrzeb sie nie idzie...i wogóle przezywala bym zaraz,a jak nie widze to jakos inaczej jest...

Do góry