reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
A ja nie wierze ze u nas beda jeszcze prawdziwe zimy takie jak za dziecka z minusowa temp np -10 i piekny snieg. Biale swieta. Tesknie za naszym starym klimatem.
Teraz wszystko sie zmienilo lata za goraxe a zimy nie ma i pewnie trzeba sie bedzie przyzwyczaic do dup....go klimatu

Kasik moi rodzice dostali odszkodowanie za uderzenie sarny i to spore, zalezy od rodzaju ubezp

O prosze. To zaskakujące. Widocznie faktycznie zależy od ubezpieczenia. Mój M jak miał wypadek z sarną to wezwał na miejsce policje, to nie dość że nie dostał żadnego odszkodowania to jeszcze zarobił mandat za brak naklejki na przedniej szybie ;/

O prosze. To zaskakujące. Widocznie faktycznie zależy od ubezpieczenia. Mój M jak miał wypadek z sarną to wezwał na miejsce policje, to nie dość że nie dostał żadnego odszkodowania to jeszcze zarobił mandat za brak naklejki na przedniej szybie ;/

no ja przy swoim staruszku tez bym odszkodowania nie dostala heh, nowsze auta maja tez inne dodatkowe ubezp

A ja nie wierze ze u nas beda jeszcze prawdziwe zimy takie jak za dziecka z minusowa temp np -10 i piekny snieg. Biale swieta. Tesknie za naszym starym klimatem.
Teraz wszystko sie zmienilo lata za goraxe a zimy nie ma i pewnie trzeba sie bedzie przyzwyczaic do dup....go klimatu

A to prawda. Klimat się ociepla i zimy są coraz lżejsze.. i chyba trzeba się z tym pogodzić.

Też nie lubie jeździć w zime..

reklama
Do góry