reklama
A ja nie wierze ze u nas beda jeszcze prawdziwe zimy takie jak za dziecka z minusowa temp np -10 i piekny snieg. Biale swieta. Tesknie za naszym starym klimatem.
Teraz wszystko sie zmienilo lata za goraxe a zimy nie ma i pewnie trzeba sie bedzie przyzwyczaic do dup....go klimatu
Teraz wszystko sie zmienilo lata za goraxe a zimy nie ma i pewnie trzeba sie bedzie przyzwyczaic do dup....go klimatu
Kasik moi rodzice dostali odszkodowanie za uderzenie sarny i to spore, zalezy od rodzaju ubezp
O prosze. To zaskakujące. Widocznie faktycznie zależy od ubezpieczenia. Mój M jak miał wypadek z sarną to wezwał na miejsce policje, to nie dość że nie dostał żadnego odszkodowania to jeszcze zarobił mandat za brak naklejki na przedniej szybie ;/
O prosze. To zaskakujące. Widocznie faktycznie zależy od ubezpieczenia. Mój M jak miał wypadek z sarną to wezwał na miejsce policje, to nie dość że nie dostał żadnego odszkodowania to jeszcze zarobił mandat za brak naklejki na przedniej szybie ;/
no ja przy swoim staruszku tez bym odszkodowania nie dostala heh, nowsze auta maja tez inne dodatkowe ubezp
A ja nie wierze ze u nas beda jeszcze prawdziwe zimy takie jak za dziecka z minusowa temp np -10 i piekny snieg. Biale swieta. Tesknie za naszym starym klimatem.
A to prawda. Klimat się ociepla i zimy są coraz lżejsze.. i chyba trzeba się z tym pogodzić.
Też nie lubie jeździć w zime..
Luxi na szczęście to czas przeszły
Ty wiesz, ze ona nadal okna nie otwieraja? przeciez sie udusza tam kiedys na tym poddaszu
reklama
justjestem
Moderatorka
Ja z gór to u nas są porządne zimy