reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Właściwy tak luźno podchodzi do tematu dziecka, jak będzie to będzie jak nie to nie, trochę mu zazdroszczę, ale trochę też mnie denerwuje...

reklama
Moj ma 29 ja 26 i tez z lekka podchodzi do tej sprawy ogolnie mezczyzni tak maja chyba bo on od poczatku tak ma jak ja popadalam w obled to on ze spokojem nie rycz napewno bedzie zobaczysz zawsze podchodzi z takim spokojem do tej sprawy.

Moj ma 29 ja 26 i tez z lekka podchodzi do tej sprawy ogolnie mezczyzni tak maja chyba bo on od poczatku tak ma jak ja popadalam w obled to on ze spokojem nie rycz napewno bedzie zobaczysz zawsze podchodzi z takim spokojem do tej sprawy.

Mój mi powtarza, że mało komu się udaje za pierwszym razem i żebym się nie nastawiała...

Tu ma akurat prawde z tego co zaobserwowalam zazwyczaj wiekszosc kobiet zachodzi po 4-5 cyklach siedzialam juz na 2 forum i jak zmienialy sie kobietki ale tak jak pisze zazwyczaj wiadomo ze sa wyjatki ze szybciej badz dluzej ja nalezalam do tych dluzszych.

Sylwia, ja się denerwuje bo mam czarne myśli, że może coś ze mną jest nie tak, nie mogę mieć dzieci... głupie nakręcanie wiem, ale jednak siedzi mi to w głowie...
A który teraz to Twój cykl?

Sylwia, ja się denerwuje bo mam czarne myśli, że może coś ze mną jest nie tak, nie mogę mieć dzieci... głupie nakręcanie wiem, ale jednak siedzi mi to w głowie...
A który teraz to Twój cykl?

Moj pierwszy ale z corka staralam sie o corke 25 cykli z synem 10 cykli ale to bylo tak z doskoku nie zawsze bylo okazji teraz mam pierwszy cykl ale jak bedzie sie okaze bo wiadomo po porodach zawsze moze cos sie zmienic i moze bede sie musiala dlugo starac o maluszka a z corka tez mialam takie msyli a poznie jminely jak juz sie o syna staralam to takich mysli nie maialm.

reklama
Do góry