reklama
Współczuję kochana mi rok temu zmarła babcia ;(
dziękuję, jakos tak sie pogodzic nie moge, ze choroba go zabrala juz
Niestety mi tez bylo ciezko jak mialam 11 lat i zmarl moj kochany dziadek nie umialam sie pozbierac do dzis jest mi ciezko bylam z nim zżyta takie momenty sa najgorsze .
Dziewczyny a macie moze jakas liste dziewczyn które sie staraja i na kiedy maja miec @ ?
Dziewczyny a macie moze jakas liste dziewczyn które sie staraja i na kiedy maja miec @ ?
Niestety mi tez bylo ciezko jak mialam 11 lat i zmarl moj kochany dziadek nie umialam sie pozbierac do dzis jest mi ciezko bylam z nim zżyta takie momenty sa najgorsze .
babcie od tego dziadka w 98 roku stracilam lista jest na pierwszej stronie, ale prowadzaca Majdaczek rzadko sie pojawia Majdaczku przywoluje Cie!!
babcie od tego dziadka w 98 roku stracilam lista jest na pierwszej stronie, ale prowadzaca Majdaczek rzadko sie pojawia Majdaczku przywoluje Cie!!
Moich dziadkow od strony taty nawet nie poznałam, bo oboje zmarli przed moim urodzeniem.. natomiast dziadek od strony mamy zmarł w 2000 roku, została mi sie tylko jedna 80-letnia babcia.
natka90
Fanka BB :)
To samo u mnie... juz w plaszczu zimowym chodze bo wieje... caly dzieb wczoraj padalo :/Witam się u mnie tak samo paskudna pogoda ehh aż nic się nie chcę wogole
To ja chyba z tych szczesliwych... mam dwie babcia, dwoch dziadkow i dwie prababcie...Moich dziadkow od strony taty nawet nie poznałam, bo oboje zmarli przed moim urodzeniem.. natomiast dziadek od strony mamy zmarł w 2000 roku, została mi sie tylko jedna 80-letnia babcia.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
justjestem
Moderatorka
Hej dziewczyny. Obudziłam się z potwornym bólem pęcherza, no i jestem na Furaginum
reklama
justjestem
Moderatorka
Może to też znak u nas?