reklama
hahahhaha no jak bym słyszała moja mamę no naprawde .... my jak mamy troche wiecej kas niz oni to wielce obrażona jest
chce zobaczyc mine mojej tesciowej jak auto zmieniny, co prawda dopiero za okolo poltora roku, ale juz widze komentarze
Hejka
Ja dzisiaj w stresie,rodzina nam sie dzisiaj powiększy bratowa rodzi,ale biedna od 5ranoma mega skurcze i do tej pory tylko 2cm rozwarcia...meczy sie niemiłosiernie..
powodzenia dla bratowej i zdrowia dla dzidziuni :-)
afrodyta92
Fanka BB :)
hehehehehhe czekaj ja musze auto wymienic przed majem wkoncu musze miec miejsce wiecej dla nastepnego maluszka tak ze reakcja mojej maki wcale nie bedzie lepsza
afrodyta92
oj biedna twoja bratowa ...... duzo zrowia dla maluszka a wytrwałości i mało bolesngo porodu dla bratowej
natka90
Afro a ile masz lat jak mozna wiedziec?? Mam sie sugerowac tym 92 na koncu nicku??
U mnie sie nikt nie wtraca, bo wszyscy wiedza, ze my na siebie pracujemy i mozemy z kasa robic co chcemy. Jedyne co mowila wiecznie to zebysmy oszczedzali
Ona moja bratowa tez urodzila kluska malego niedawno ) Zdrowia dla twojej i malenstwa.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
U mnie sie nikt nie wtraca, bo wszyscy wiedza, ze my na siebie pracujemy i mozemy z kasa robic co chcemy. Jedyne co mowila wiecznie to zebysmy oszczedzali
Ona moja bratowa tez urodzila kluska malego niedawno ) Zdrowia dla twojej i malenstwa.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
afrodyta92
no faktycznie męczy sie jak od 5 rano ...... ale trzymamy kciuki by wszystko było dobrze i oby akcja porodowa przyspieszyła
reklama
afrodyta92
spokojnie ...... trzeba czekac nic nie da sie na siłe zrobic