reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
hej laski, u nas mega wichura byla, masakra jakas, az piasek latal kolo bloku a potem burza przyszla, dzialo sie, dzis wybieramy sie do mojej babci i Brajanka, bo mlody piszczy za mna jak i ja za nim

a ja właśnie powiadamiam moją całą rodzie o ciązy już połowa z nich wie ale najgorsze przedemna powiadomic o tym mich rodziców oni uwazaja ze 3 dzieci w moim wieku to za dużo

wiesz co mio rodzice niestety mieszkaja 6 kilometrów odemnie a moja matka musi zawsze wszystko komentowac jest nie do wytrzymania nie lubi mojego męża i robi wszystko byśmy sie roztali ona twierdzi ze powinnam miec chlopa z kasą przy dupie by jeszcze jej fundował przyjemnosci

wiesz co mio rodzice niestety mieszkaja 6 kilometrów odemnie a moja matka musi zawsze wszystko komentowac jest nie do wytrzymania nie lubi mojego męża i robi wszystko byśmy sie roztali ona twierdzi ze powinnam miec chlopa z kasą przy dupie by jeszcze jej fundował przyjemnosci

wspolczuje Ci takiej chorej sytuacji, wiesz :no: u nas nikt sie nie wtraca, bo zrobilam z tym porzadek, tesciowa odcielam, a moja mamuska zobaczyla, ze traci corke i jest do rany przyloz, tata od zawsze dobrze ze mna zyl i to mnie cieszy :-)

ja z moim tatą też problemów niemam zawsze mogłam na niego liczyć ale moja matka zrobiła sie tak zachłanna na kase od kiedy ojciec pracuje we francji

moja tesciowa nie moze przezyc jak mamy lepszy miesiac i wiecej kasy niz ona, teraz ja prace zmienilam i na tego nie moze przezyc...jak to wiecej kasy bedziecie miec?! o nieee

reklama
Do góry