afrodyta92
Fanka BB :)
hej baby
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze Twój z innego materialu i sie taki nie zrobi.. mojej siostrze sie bardzo zniszczyl
a ja właśnie powiadamiam moją całą rodzie o ciązy już połowa z nich wie ale najgorsze przedemna powiadomic o tym mich rodziców oni uwazaja ze 3 dzieci w moim wieku to za dużo
wiesz co mio rodzice niestety mieszkaja 6 kilometrów odemnie a moja matka musi zawsze wszystko komentowac jest nie do wytrzymania nie lubi mojego męża i robi wszystko byśmy sie roztali ona twierdzi ze powinnam miec chlopa z kasą przy dupie by jeszcze jej fundował przyjemnosci
ja z moim tatą też problemów niemam zawsze mogłam na niego liczyć ale moja matka zrobiła sie tak zachłanna na kase od kiedy ojciec pracuje we francji