reklama
tak:-)Nusia a dziadki zostali z dziecmi?
jej ale bym chciała już żeby był już 6.09....
No jeszcze troche musisz poczekac
monii88
Fanka BB :)
ja pamiętam jak tak czekałam na @ z mysla ze niebedzie to zawsze przyłaziła,a jak miałam podejście niemyslec i nieodliczac jak zwykle to nieprzyszała,pamietam jakby to było wczoraj,we wtorek się nie pojawiła a w sobote test pozytywny a w poniedziałek mija mi już połowa ciąży teraz to już chyba z górki heh
lux moja babcia jak była w szpitalu po pożarze czy ciocia gdzie ja potrącił tir i jeszcze osobówka to tez się bałam isc ale poszłam z mamą i widok niedozniesienia,ból na ich cierpienie az brak słow jak to opisac cioci nie poznałam taka była opuchnieta,blada i wtedy poraz ostatni ja widziałam bo obrażenie były tak poważne ze zmarła(*) gdy druga babcia była po udarze i teraz niedawno z dusznościami już niepojechalam tak się bałam serce mi pęka na taki widok nawet jak widze obcych starszych ludzi cierpiących to łza się już kręci a gdzie rodzina
lux moja babcia jak była w szpitalu po pożarze czy ciocia gdzie ja potrącił tir i jeszcze osobówka to tez się bałam isc ale poszłam z mamą i widok niedozniesienia,ból na ich cierpienie az brak słow jak to opisac cioci nie poznałam taka była opuchnieta,blada i wtedy poraz ostatni ja widziałam bo obrażenie były tak poważne ze zmarła(*) gdy druga babcia była po udarze i teraz niedawno z dusznościami już niepojechalam tak się bałam serce mi pęka na taki widok nawet jak widze obcych starszych ludzi cierpiących to łza się już kręci a gdzie rodzina
nie mam wyjściaU Ciebie już blisko:-)No jeszcze troche musisz poczekac
chciałabym tak nie myśleć wrzucić na luz ale chyba nie potrafię,z moim charakeremA Ty już czujesz ruchy maleństwa?ja pamiętam jak tak czekałam na @ z mysla ze niebedzie to zawsze przyłaziła,a jak miałam podejście niemyslec i nieodliczac jak zwykle to nieprzyszała,pamietam jakby to było wczoraj,we wtorek się nie pojawiła a w sobote test pozytywny a w poniedziałek mija mi już połowa ciąży teraz to już chyba z górki heh
nie mam wyjściaU Ciebie już blisko:-)
chciałabym tak nie myśleć wrzucić na luz ale chyba nie potrafię,z moim charakeremA Ty już czujesz ruchy maleństwa?
Staram sie nie myślec ale w głębi ducha wyobrażam sobie test z dwoma krechami i radość męża.. zobaczymy
Nusia kochana bądź cierpliwa jeszcze troche. Kciuki za Ciebie!&&
dzięki przydadzą się:-)Staram sie nie myślec ale w głębi ducha wyobrażam sobie test z dwoma krechami i radość męża.. zobaczymy
Nusia kochana bądź cierpliwa jeszcze troche. Kciuki za Ciebie!&&
jak dobrze pójdzie to na majowych się spotkamy:-)
kiedy miałaś ostatnią @?
reklama