reklama
Kasik nadzieje warto miec :-) kciuki sa zacisniete
Dziekuje kochana
dobranoc :-)
Dobranoc
Hej
Kasik ja trzymam mocniutkopamietasz, ze pisalysmy o tym, ze może razem się uda nam być w ciąży?
Agatki reakcja, ze w brzuszku może być dzidziuś jest niesamowitacaluje i tuli brzuszek, szykuje mi podusie i koldre i mowi, ze mam odpocząć na lozku bo bd nam mieciutkoi mam jej przypominać, żeby na rece nie bracKochana Myszkamilego dnia Dziewczynki;-)jak beta potwierdzi testy wrzuce foto
Kasik ja trzymam mocniutkopamietasz, ze pisalysmy o tym, ze może razem się uda nam być w ciąży?
Agatki reakcja, ze w brzuszku może być dzidziuś jest niesamowitacaluje i tuli brzuszek, szykuje mi podusie i koldre i mowi, ze mam odpocząć na lozku bo bd nam mieciutkoi mam jej przypominać, żeby na rece nie bracKochana Myszkamilego dnia Dziewczynki;-)jak beta potwierdzi testy wrzuce foto
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Nie wiem co to za objawy takiego bolu to nawet na @ nigdy nie mialam masakra....
Ostatnia edycja:
Hej
Pamiętam doskonale, i Ty żeś sie wyrwała jak filip z konopii a ciekawe kiedy na mnie przyjdzie pora ja poza sennoscia i nabrzmialymi piersiami nie mam żadnych "podejrzanych" objawów cycki pewno zwiastują @ a senność zmiany pogody no zobaczymy
Kachaa czekamy na foto
Julitka a przed tamtą ciążą cos podobnego odczuwalas? Może warto to skonsultować z lekarzem? Nawet jeśli to nie ciąża?
kamkaz
Fanka BB :)
Dziewczyny czy któraś z Was miała założony pessar lub znacie taką osobę? Bo chciałabym się dowiedzieć czy jest możliwość aby ten pessar był założony i mimo wszystko szyjka się skróciła i rozwarcie poszło? Przyznam Wam się że ogólnie jestem przerażona. Lekarka mówiła żebym dużo odpoczywała ale bez konieczności leżenia plackiem. Niby pocieszające jest to, że szyjka nie skróciła się w znacznym stopniu. Bo wg lekarzy przyjmuje się że 37mm to całkiem długa szyjka. No ale skoro to postępuje w tak szybkim tempie to chyba nie było na co czekać. Gdybyście wiedziały coś na temat tego pessara to bardzo Was proszę o informację.
szczerze to nie było większych problemów zniósł to w miare dobrze gorze to chyba ja zniosłamNusia a powiedz, czy Adus przezyl Twoj powrot do pracy?
kachaa czekamy na foto:-)
kasik trzymam kciuki testowanko coraz bliżej:-)
Ostatnia edycja:
reklama