reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Kamka gdy ja pracowalam w takim duzym zakladzie drobiarskim to bylam na umowie zlecenie i mialam jakies tam skladki odprowadzane, min rentowa i emerytalna, ale jak bylam chora i nie moglam jechac do pracy to bylam stratna na kasie, bo na zwolnienie na takiej umowie sie nie oplaca isc, bo nie oplacal mi zaklad akurat tej skladki, jedynie ta zdrowotna, ze mialam ubezpieczenie

Lux no właśnie ale chorobowego płaconego nie ma i o to w tym wszystkim chodzi. No ale każda z nas może mieć inne zdanie i ja wiem jak jest w moim Zusie. Może w innym mają inne zasady nie wiem. Ale to już mniejsza sprawa. Ja wiem jak jest u mnie i tyle.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja musze sie na targ wybrac do tzn "rumunow" oni takiej ciemnej karnacji biewiem czy to ukraincy czy kto ale maja fajne i tanie ciuchy . A niebylam dosc dawno :(

Dziewczyny, mam pytanko, czy ktoras z was miala kiedys doczynienia z prolaktyna? Bo odebralam wynik i niby jest w normie ale blizej gornej granicy i nie wiem czy powinnam cos brac na wlasna reke na jeszcze zmniejszenie? Moj wynik:

382,1 mU/l

Norma: 102 - 496 mU/l

Z gory dzieki jesli ktos odp :)

reklama
Dziewczyny, mam pytanko, czy ktoras z was miala kiedys doczynienia z prolaktyna? Bo odebralam wynik i niby jest w normie ale blizej gornej granicy i nie wiem czy powinnam cos brac na wlasna reke na jeszcze zmniejszenie? Moj wynik:

382,1 mU/l

Norma: 102 - 496 mU/l

Z gory dzieki jesli ktos odp :)

Kasiu poczekaj az Lilolo pojawi sia na forum, ona sie zna

Do góry