reklama
Lilolo
Fanka BB :)
500zl na osobę hmm mogę se z glowy wybić drugie becikowe
Dobrej nocy!!!
Dobrej nocy!!!
gorąca woda plus płyn do mycia naczyń i powinno być okNusia mamy problem z tymi meblami, bo za zadne skarby szybek nie mozemy domyc, pomazane sa cale, masakra, jutro sprobujemy je goraca woda zrobic
gorąca woda plus płyn do mycia naczyń i powinno być ok
mam nadzieje, ze zejda te smugi, one wydladaja jak by to mega tluste bylo
Witam niedzielnie właśnie wstawiłam pomidoroweczke i wode na makaron
Luxi moja siostra tez miala problem z domyciem szyb. Pomogla jedynie woda z octem.
mam nadzieje, ze zejda te smugi, one wydladaja jak by to mega tluste bylo
Luxi moja siostra tez miala problem z domyciem szyb. Pomogla jedynie woda z octem.
monii88
Fanka BB :)
lux ja mam takie lustro na szafie ze jak myje i wycieram to się marze straaasznie,wkurza mnie to ale ostatnio tak jak kasik mowi woda z octem i wycierałam na sucho ręcznikiem bo szmatka,papier itp. mazało się dalej
cytrynka to kciuki && i działaj
dziewczyny co do tego dodatkowego 1000zł co ma wejść od stycznia 2016 słyszałam (tak ciotka mi mowila bo ona się interesuje tym i wszystkim co związane z pieniędzmi) ze ma kazda dostać niezważajac na to czy pracowała czy nie,my z M mamy na umowie najniższe krajowe wiec powinnam się na to załapać,co do prywatnego mam w ING i tam jest lipa bo tylko 1tysiak i tylko ja dostaje,maz już nie
mój junior dziś tak szaleje w brzuszku ze nawet mąż mógł poczuc syna <3
nie wiem czy miałam jeszcze cos napisac.hmm niepamietam
dziewczyny co do tego dodatkowego 1000zł co ma wejść od stycznia 2016 słyszałam (tak ciotka mi mowila bo ona się interesuje tym i wszystkim co związane z pieniędzmi) ze ma kazda dostać niezważajac na to czy pracowała czy nie,my z M mamy na umowie najniższe krajowe wiec powinnam się na to załapać,co do prywatnego mam w ING i tam jest lipa bo tylko 1tysiak i tylko ja dostaje,maz już nie
Witam niedzielnie właśnie wstawiłam pomidoroweczke i wode na makaron
po wodzie z ocetm jeszcze gorzej
reklama
lux ja mam takie lustro na szafie ze jak myje i wycieram to się marze straaasznie,wkurza mnie to ale ostatnio tak jak kasik mowi woda z octem i wycierałam na sucho ręcznikiem bo szmatka,papier itp. mazało się dalej
z tego co ja sie dowiedzialam to ta kasa sie nalezy osobom na umowie zlecenie, rolnikom i studentom, ogolnie osobom, ktore nie sa zatrudnione na umowie, na ktorej jest zus a potem zasilek macierzyński i urlop macierzynski, takze jesli pracujesz i masz potem prawo do macierzynskiego to ta kasa przez rok tysiac zl Ci sie nie nalezy