reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Nati,

Szafy z lustrami są super! Ale przy małych dzieciach bym się nie zdecydowała bo niestety ciągle musiałabym ze szmatką latać i lustra wycierac:))

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

reklama
Kami u nas tez pewnie wpadnie podwojne becikowe i oboje mamy to grupowe ubezp i oboje dostaniemy za urodzenie, ja bede skladac jeszcze do nich pismo jak bym cesarke miala, bo zdarza sie, ze za to tez jest kasa

nie wiem czy to jeszcze jest,ale dla rodzin o nizszych dochodach panstwo doklada drugi tysiac zlotych dane rodzinie, ale pewnie jak zaczne pracowac to bedziemy miec 3700-400 regularnie co miesiac i pewnie przekroczymy ta kwote

nie wiem czy to jeszcze jest,ale dla rodzin o nizszych dochodach panstwo doklada drugi tysiac zlotych dane rodzinie, ale pewnie jak zaczne pracowac to bedziemy miec 3700-400 regularnie co miesiac i pewnie przekroczymy ta kwote
A to ja na pewno mogę o tym zapomnieć bo pewnie to jest jakaś śmiesznie niska kwota. A my z umów mamy razem przeszło 5tyś zł.

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

ale tak ja mowie, to nie wiem czy to nadal jest wyplacane, moze wie ktoras, hmmmm? moj kuzyn do dwojki dzieci z dwuletnia roznica wieku mial wlasnie podwojne becikowe, w sumie dwa razy po 2 tys odebral

lilolo ja tez bylam sceptyczna ale mój m tak chciał te lustra ze uległam, po pierwsze fakt jest taki ze jak się ubieram to lece przegladac się w witrynie żeby widzieć cala sylwetke a po drugie te lustra sa na wprost naszego lozka w sypialni wiec będzie zabawa :)

Lux fajne meble moja siostra ma podobne i jest zadowolona a cena też nie jest zła
Kasik dobrze by było gdyby zaraz po owulce było wiadomo
Lilolo też mam te meble z bodzia
lux jeśli chodzi o to becikowe dodatkowe to jest nadal wypłacane tylko dochód na 1 osobę nie może przekraczać chyba około 570 zł

reklama
Nusia mamy problem z tymi meblami, bo za zadne skarby szybek nie mozemy domyc, pomazane sa cale, masakra, jutro sprobujemy je goraca woda zrobic

Ostatnia edycja:
Do góry