reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Kasik90a ja nie moge miec weekendow wolnych, bo ja robie tzw "koniec tygodnia" i zwyczajnie niea szans zeby mnie w pracy nie bylo ; (

Lux faktycznie idz do lekarza! Jak boli to sie nie czeka...

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
Luxi brązowe ładne :) jak będą poskładane, pomyte i poustawiasz juz wszystkie ozdoby to na pewno Ci sie spodobaja :)

Lilo bardzo lubie leczo i ładnie mozna w lodówce posprzątać jak sie wszystkie "śmieci" typu papryk czy innych cukini do jednego gara wrzuci :D

Natka współczuje serdecznie :/

Juz po. Mam policystyczne jajniki wedle usg. Dostałam dupka i clo. Na 2 miesiace żeby zobaczyć czy coś będzie się działo.
Jako że jestem daleko nie moze inaczej pomóc.
Mam wspolzyc często. Bez patrzenia na dzień cyklu.

Luxi brązowe ładne :) jak będą poskładane, pomyte i poustawiasz juz wszystkie ozdoby to na pewno Ci sie spodobaja :)

Lilo bardzo lubie leczo i ładnie mozna w lodówce posprzątać jak sie wszystkie "śmieci" typu papryk czy innych cukini do jednego gara wrzuci :D

Natka współczuje serdecznie :/

no juz na nie patrze i zaczynaja wygladac, choc na foto na wieksze wygladaly

reklama
Do góry