reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Dzień dobry
współczuje pracy w sobote,wiem co to znaczy bo tez przez 1.5roku kazda sobote miałam pracująca i to po 8,10-12h może 3razy się zdarzyło ze 6h,a tak non stop az się płakać chciało
ale mam dziś lenia nawet sprzatac mi się niechce
na obiad dziś ziemniaczki,rybka+ surówka:-p a wy?

reklama
hej mam dosc, czeka mnie lekarz
fWN6QAA7
ja juz nie wiem co mam zrobic, by ten zoladek przestal bolec, becze, jecze i sie mecze
fWN6QAA7
o szostej nam kurier meble przywiozl, Tomek konczy je skladac, od cholery roboty przy nich, bo to duzo elementow, czekam na ozdoby i bede dzialac, ogolnie to mam do dokupienia ozdob dosc duzo jeszcze, bo chce zapelnic te meble
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
nie wiem co z obiadem, czy bede go robic czy nie, sie zobaczy​

Luxi to nie zwlekaj tylko idź do lekarza, bo to nie ma przelewek. Zwłaszcza w przypadku tej Twojej nerwicy żołądkowej. Składanie mebli to kosmos.. ;/ przerabiałam to jakieś 3 lata temu u siostry, gdyby wujek-stolarz nam nie pomógł to by chyba stały nie złożone do tej pory :D

Natka współczuje ;/ ja mam przeważnie 2 soboty w miesiącu i niedziele wolne. Do doopy w week robić.. pamiętam jak pracowałam w sklepie jeszcze na dziennych studiach to w tyg mało mogłam się w grafik wpisać, więc kierownik też pakował mnie głównie na weekendy.

Ja też jak chodziłam do pracy to w sobotę siedziałam od 6:30- 7 do 16/ 16:30 czasem i do 17
Potem jak poszłam na zwolnienie to zmienili czas pracy i było od 9 do 15.

Ja dziś na obiad mam pierś z kurczaka, ziemniaczki i mizeria :)

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

Kasik u nas byl troche pomoc Tomkowi szwagierki facet, bo by sie Tomek umordowal, wzielam brazowe meble i mi sie na zywo nie podobaja i zaluje, ze bialych nie wzielam :wściekła/y: ale wracac juz ich nie bede he he

reklama
Do góry