reklama
Lux lepiej myslec, ze ktos go przygarnal
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
masz racje, bede spokojniejsza :-)
co tam u Ciebie?
A do przodu. Własnie sobie siedzę w pracy i zastanawiam się czy wszystko załatwiłam na jutrzejszy wieczór panieński do siostry
a tak z innej beczki to jestem w trakcie starań i czekam jak na szpilkach do terminu @ bo chciałabym żeby się udało za 3 razem (do 3 razy sztuka niby )
a co u Ciebie?
to kiedy masz termin @ oczywiście oby nie przyszła:-)A do przodu. Własnie sobie siedzę w pracy i zastanawiam się czy wszystko załatwiłam na jutrzejszy wieczór panieński do siostry
a tak z innej beczki to jestem w trakcie starań i czekam jak na szpilkach do terminu @ bo chciałabym żeby się udało za 3 razem (do 3 razy sztuka niby )
a co u Ciebie?
ja też jestem w trakcie starań cykle mi się w końcu ustabilizowały same na szczęście więc obyło się bez farmakologii termin @mam na 10 09.
ja już o swoim nie wspomnę weszłam po robocie zmęczona a tu bałagan na ful teraz sprzątam ale z przerwami na wejścia na foruma mieszkanie probuje ogarnac
oby nie....biedactwo:-(oby wrócił cały i zdrowyboje sie, ze go gdzies auto przejechalo
to kiedy masz termin @ oczywiście oby nie przyszła:-)
ja też jestem w trakcie starań cykle mi się w końcu ustabilizowały same na szczęście więc obyło się bez farmakologii termin @mam na 10 09.
No to świetnie, że obeszło się bez farmakologii ja mam termin @ na 01.09
my za godzine wyjezdzamy, a ja sprzatam i makijaz musze zrobic
to gdzie wybywasz?
reklama