reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Hej.

Cytrynka (*) dla Brata...ja w listopadzie 4lata jak pożegnałam Tatę.znam ten ból...

Ja dzisiaj oddalam mocz do badania i okolo 13 pojade po wynik,boje sie wyniku ze znowu co snie tak ,ale mam nadzieje ze jednak jet ok:)

reklama
Hej:tak:
Kasik udanych zakupow:tak:

A dziękuje, udały się udały! Pokupiłam wszystko co zaplanowałam :D najbardziej zadowolona z bucików jestem :)

witam
lux o 6?chyba sa nienormalni
kasik to się wybawisz,a kiedy weselicho?
kotek nieczekaj już i rób test,bo my czekamy na pozytywne wiesci

Wesele na przyszłą sobotę (29.08) :) wybawie się owszem ale i po kieszeni szarpnie nie mało.. no ale cóż, trzeba "oddać" :) kupiłam siostrze na prezent taki świetny zestaw ręczników, pokaże na zdjątkowie :)

A ja już w pracy od ponad godziny. Czas mi dzisiaj zasuwa strasznie szybko. Ale to dobrze, aby do 20:00. ;)

Wróciłam,przy okazji buty kupiłam a weszłam całkiem przypadkowo do tego sklepu;/
Fajne czarne lakierkowane pantofelki na zgrabnym obcasiku ,ale nei duży,bo same szpilki mam a za tydzien też sie weseluje:)Wiec w tych spokojnie wytrzymam całe wesele czuję.

Więc moje wyniki już ok.leukocytów miałam 10-15wpw a teraz 2-4wpw reszta nieobecne i w normie za to mam jakies kryształy szczawiany wapnia...ale neiliczne,smialam sie ze bede przez sitko sikac i kryształy łapać.Dzwoniłam do mojej gin to kazała duuuzo pić.

reklama
hej laseczki, ja dziś mam straszną nerwówę w robocie, rano przetarg, później byłam z wynikami u endokrynologa i ... powoli zaczynają się sprawy wyjaśniać...miałam cukrzycę ciążową, która mogła być przyczyną poronienia, teraz wyniki badań wskazują na stan przedcukrzycowy dostałam Siofor500 ale podobno ma dużo skutków ubocznych...
Luxi przykro mi :( może wróci mojego kocotka kiedyś nie było ponad tydzień i przyszedł, później okazało się, że mój wujek ''niechcący'' wywiózł go 5 km od miejsca zamieszkania, bo wskoczył mu do samochodu dostawczego, ale znalazł drogę :)

Do góry