reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

tak poza tym dzień dobry
byłam rano na badaniach i jestem :wściekła/y: bo wyniki wtorek lub środa a we wtorek rano mam lekarza i będę musia przesunąć wizyte zawsze były na drugi dzień a ze grupa krwi to dłużej:wściekła/y::wściekła/y:
o 8 już goraco myślałam ze niedojade do domu,plus taki ze M wraca dziś i wieczorkiem chcemy pojechać na plaze:tak:
dziś mam rosół i chyba z tego jeszcze na jutro pomidorowa zrobie:-)

reklama
Dziewczyny a z ta grupa krwi to jeśli jestem dawca krwi i mam książeczkę z grupa krwi to będą musieli mi oznaczac? Czy tylko badania na przeciwciała (mam rh-)

Cytrynowa,

Różnie to jest. U nas mimo książeczek kazali oznaczac. I np z naszego labo oznaczenie dla szpitala nie była ważne. Trzeba to było robić w szpitalnym labolatorium, a odbierać w punkcie krwiodawstwa.

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

Mi tez grupe krwi dodatkowo oznaczali mimo ze na wypisie mialam , z tego samego oddzialu wypis bo oni mi oznaczali krew przy poronieniu.

Dzisiej chlodniej uff ale i tak mnie glowa boli

My za tydzien mamy chrzciny a ja jeszcze w lesie

reklama
Cytrynowa,
Tak U nas właśnie tak to wygląda. Ja miałam oznaczenia na wypisie ze szpitala po poronieniu, a i tak musiałam robić w ciąży z Jagoda. I co lepsze teraz też mi kazali oznaczać.

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

Do góry