reklama
No to w sumie Lux najlepiej byłoby się zabezpieczac. Wtedy nie ma stresu.
Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka
zabezpieczamy, ale kuzwa ja przez ta robote glupieje z tymi cyklami, nawet nie pamietam kiedy mogla byc owu... dzizas
Lilolo
Fanka BB :)
Ale jakbyś brała antyki lub gumki to praktycznie nie musiałbyś się martwic. Chociaż wiadomo 100% pewności to masz tylko jak nie uprawiasz seksu
No bo ci mam napisać masz racje ze wszystko tak planujesz. Nie miałam w swoim otoczeniu osób które pąkowałyby sie w dlugi a później bezmyślnie planowaly dziecko.Uwazam ze takie zachowanie jest nierozsądne i szczeniackie
no wiesz, u mnie w domu np tata jest wrogiem pozyczek i nie bedzie zadowolony jak ta teraz wezmiemy, ale co tam to my bedziemy sa splacac nie on co nie
Ale jakbyś brała antyki lub gumki to praktycznie nie musiałbyś się martwic. Chociaż wiadomo 100% pewności to masz tylko jak nie uprawiasz seksu
wiesz, ze gumek nie moge, zaraz stan zapalny i cala reszta a o pigulkach na ten rok myslalam, moze to nie jest zly pomysl
ewix124
Fanka BB :)
no wiesz, u mnie w domu np tata jest wrogiem pozyczek i nie bedzie zadowolony jak ta teraz wezmiemy, ale co tam to my bedziemy sa splacac nie on co nie
U mnie teściowie to wrogowie pożyczek
U mnie teściowie to wrogowie pożyczek
kuzwa boje sie tej pozyczki, ale jak daje rade regularnie splacac raty, nie mam opznien, starczy na wszystko to chyba nie bd tak zle, a meble beda na lata, tak samo lodowka
reklama
Chcialam napisac jak kami hahahha Lux jak nie chce sie przypadkowej ciazy to sie czlowiek zabezpiecza gumki albo anty a jak sie jedzie na zywiol to podswiadomie bierzesz pod uwage dzidziusia hahah
no biore biore, omijam plodne, ale w tym cyklu bylam tak zakrecona, ze pod Bogiem wszystko moglo sie zdarzyc