reklama
Oj lux ja tak mialam z emilka staralismy sie prawie w lata a jak dostalam awans to mkwie mojemu ze narazie niemoge zaciazyc i pyk odrazu zaciazylam! Nawet sie nieapodzialam kiedy.
kurcze powiem wprost, ze wole zeby to nie ciaza byla przyczyna tych doleglowosci, bo mozemy nie ujechac finansowo na chwile obecna, za duzo zobowiazan typu pozyczki, raty itp
Luxi byłaby dopiero niespodzianka
raczej czarna rozpacz
koncza sie raty, teraz tv, w pazdzierniku meble a w lutym sprzet kuchenny, w sierpniu bierzemy pozyczke duza na wyposazenie mieszkania, musze miec jej wieksza czesc miec splacona nim zajde, taki jest plan, wtedy bd mogla zajsc :-)
jestem odpowiedzialna osoba, temu sa starania odlozone, bo wchodzi ta pozyczka, wiosna jej w planach nie bylo, potem weszla...nie mam zamiaru sie pakowac w splaty zobowiazan jak Tomka kuzyn, gdzie nabral kredytow, sprzetow na raty i kart kredytowych po czym zaczal starac sie o dziecko i wpakowali sie w ogromne problemy finansowe, zostawil prace, wyjechal za granice i po roku wrocil i jest bez pracy a przeciez kredyty trzeba splacac a co maja z jej pensja 2000 zrobic jak wiecej maja lacznie za kredyty do placenia...
reklama
Lilolo
Fanka BB :)
No to w sumie Lux najlepiej byłoby się zabezpieczac. Wtedy nie ma stresu.
Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka