reklama
Kacha ja mam plamki tez na sukience takiej jakby tiulowej i robilam mydelkiem, ale mi nie puscilo, wydalam ja kolezanki 11-letniej corce, dziecku male plamki nie przeszkadzaja, sa od szminki, taki dwie kropeczki
natka90
Fanka BB :)
Ja wlasnie na autobis czekam do roboty :/. Szal w pracy dzisiaj bedzie, bo w Irlandii "Bank holiday" i wiekszosc ludzi ma wolne.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Kacha to obawiam się podobnie jak i dziewczyny juz wspomnialy, ze te plamy nie puszczą.. dzieki za kciuki w imieniu męża :*
Natka to powodzenia w pracy!
Ja byc moze wyjde dzis z pracy o 16, ale jeszcze sie okaże jeszcze tydzien i urlop
Natka to powodzenia w pracy!
Ja byc moze wyjde dzis z pracy o 16, ale jeszcze sie okaże jeszcze tydzien i urlop
kasiagaw
witajcie
Ja robię zakupy na wakacje bo w piątek w nocy nad morze jedziemy...w końcu urlop )
A dziś jeszcze betę robiłam raz żeby zobaczyć czy rośnie i czekam za wynikami i jadę do domu bo tak mi się w głowie dziś kręci, że masakra...
Miłego dnia
Ja robię zakupy na wakacje bo w piątek w nocy nad morze jedziemy...w końcu urlop )
A dziś jeszcze betę robiłam raz żeby zobaczyć czy rośnie i czekam za wynikami i jadę do domu bo tak mi się w głowie dziś kręci, że masakra...
Miłego dnia
Lilolo
Kasiagaw,
Kciuki za wynik &&&&
No i zazdroszczę morza
My planujemy jechać 15, ale wracamy 16 wieczorkiem więc za długo się nie nabędziemy. Tyle, że to nasz juz drugi raz. Ale wszytko zależy jak ja się będę czuła.
Kciuki za wynik &&&&
No i zazdroszczę morza
My planujemy jechać 15, ale wracamy 16 wieczorkiem więc za długo się nie nabędziemy. Tyle, że to nasz juz drugi raz. Ale wszytko zależy jak ja się będę czuła.
Kasik a ja do pracy dopiero we wtorek ide na nocke
O prosze takiej to dobrze
reklama