reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
staram sie a potem prysznic

• biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

Hej:tak:
Kasia super wieści - 2 kreseczki się beta potwierdzily:tak:gratuluje:tak:
Sobota przeleciała mi w pracy nawet nie wiem kiedy, potem kumpela wpadla na winko i skladalysmy lego które Agaci na urodzinki przyniosla:tak:posiedzialysmy jak za starych dobrych czasów:tak:
Wczoraj tez minelo nie wiem kiedy:no:na grilla do Cioci pojechaliśmy i z prezentem dla kuzynki:tak:
Zaraz smigam dp przedszkola, na zakupy i potem zajrze:tak:
Mam już sukienke w domku ale po pralni zostało pare malutkich plamek i nie wiem jak je usunąć żeby materialu nie zniszczyć?

Witam ':)

Ja wczoraj miałam napięty dzien. Szykowanie obiadu, później objazdówka po cmentarzach po grobach dziadkow a potem ze szwagrem i jego dziewczyna pojechalismy nad takie bajoro, gdzie bylo pełno mostów i pomostow i dookola cale mozna bylo po tych mostach przejsc, na koniec shorma i o 12 byliśmy w domu padnieci, ze nie wiem kiedy zasnelismy :p

Dziekuje kochane moje za kciuki :* na pewno sie przydadzą. Nie chce sie nakręcac więc póki co nie spodziewam sie niczego.. okaże sie :) ale znając swoje szczęście to pewnie @ przyjdzie..

Julka a ja kciuki trzymam za Ciebie! :) byc moze monitoring w następnym cyklu jednak nie będzie juz potrzebny :)

Mój M ma dzisiaj rozmowe kwalifikacyjna w takiej dużej firmie produkcyjnej gdzie bardzo chcial sie przyjąć.. mam nadzieję ze mu sie powiedzie :)

Ostatnia edycja:
Kasik bd trzymać kciuki za Twojego M:tak:uda się, uda się, uda!
Niestety nie jest biala bo w kolorze smietanki i dlatego się ciut boje czyms takim traktowac:-:)-(mam mydelko do odplamiania ale tez się ciut obawiam...to delikatny material, jakby tiul tyle, ze ciezszy

Kachaa87 nie chcę Cie straszyć ale skoro w pralni eko nie dali rady usunąć tych plamek to chyba niewiele zrobisz. Mam koleżnkę która pracuje w pralni i dałam jej do czyszczenia sukienkę z moich poprawin. Niestety 2 plamek nieudało się im usunąć a próbowali na wszelkie sposoby. Ja próbowałam wcześniej wanishem do kolorów no i płynemdo zmywania ludwikiem i niestety. Nie udało się.

reklama
Hej
A co tu cicho tak?
Ja jeszcze dziś i jutro wolne.
Muszę na miasto iść. Buty kupić jakieś wkoncu i zelastwo do banku oddac ;)

Do góry