reklama
Witam
Luxi ale akcja.. :/ biedny ten maly psiak, oby przeżył..
Cytrynka jutro wypada mi termin @ i o ile do środy sie nie pojawi to planuje w środe rano. Ale obstawiam ze jutro sie przyjdzie
Luxi hehe dzisiaj w kościele jak klękałam to tak mi się w głowie zakręciło, ze malo braklo a bym sie wywalila, w ostatniej chwili złapałam Michała za noge i sie śmiać zacZęłam
Ja na obiad robie kompotkowa z makaronem i pierogi z mięsem
Luxi ale akcja.. :/ biedny ten maly psiak, oby przeżył..
Cytrynka jutro wypada mi termin @ i o ile do środy sie nie pojawi to planuje w środe rano. Ale obstawiam ze jutro sie przyjdzie
Luxi hehe dzisiaj w kościele jak klękałam to tak mi się w głowie zakręciło, ze malo braklo a bym sie wywalila, w ostatniej chwili złapałam Michała za noge i sie śmiać zacZęłam
Ja na obiad robie kompotkowa z makaronem i pierogi z mięsem
natka90
Fanka BB :)
Kasik90 3mam kciuki aby paskuda jednak nie przyszla.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
kamkaz
Kasik90 Twoje objawy brzmią obiecująco i trzymam mocno kciuki aby @ się nie pojawiła przez ponad rok czasu
monii88
kasik90 trzymam &&&&&& oby @ nieprzyszła a teście zebys ujrzała wymarzone II krechy:-)
lux biedne psiaki:-(
ja od rana sprzątam,pomalowałam kaloryfer bo mój pojechał z moim bratem do miasta niby na chwile a 3h go niebylo bo auto padło i naprawiali
dziś robie na obiad leczo z kabaczkiem-właśnie się robi mniam
lux biedne psiaki:-(
ja od rana sprzątam,pomalowałam kaloryfer bo mój pojechał z moim bratem do miasta niby na chwile a 3h go niebylo bo auto padło i naprawiali
dziś robie na obiad leczo z kabaczkiem-właśnie się robi mniam
Julka89.89
Cudzie trwaj..
witajcie kochane. jak wam mija weekend? ;-) niestety już po a ja jeszcze tydzień i urlop zaczynam. kasik trzymam kciuki mocno. ja mam @ za 4-5 dni także trochę po tobie ;-)
reklama