reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Witam :)
Luxi ale akcja.. :/ biedny ten maly psiak, oby przeżył..

Cytrynka jutro wypada mi termin @ i o ile do środy sie nie pojawi to planuje w środe rano. Ale obstawiam ze jutro sie przyjdzie :)

Luxi hehe :D dzisiaj w kościele jak klękałam to tak mi się w głowie zakręciło, ze malo braklo a bym sie wywalila, w ostatniej chwili złapałam Michała za noge i sie śmiać zacZęłam :D

Ja na obiad robie kompotkowa z makaronem i pierogi z mięsem :)

kasik90 trzymam &&&&&& oby @ nieprzyszła a teście zebys ujrzała wymarzone II krechy:-)
lux biedne psiaki:-(
ja od rana sprzątam,pomalowałam kaloryfer bo mój pojechał z moim bratem do miasta niby na chwile a 3h go niebylo bo auto padło i naprawiali
dziś robie na obiad leczo z kabaczkiem-właśnie się robi mniam

witajcie kochane. jak wam mija weekend? ;-) niestety już po a ja jeszcze tydzień i urlop zaczynam. kasik trzymam kciuki mocno. ja mam @ za 4-5 dni także trochę po tobie ;-)

reklama
Do góry