reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
natka90 niezazderoszcze mdłości u mnie na razie ustapily ale powracają jak tylko wsiade do samochodu heh
mój miał isc na 3h a dzwonił po 5 ze jeszcze z 3 h bd w pracy:crazy:
dziś pospałam bo az do 10 i wzięłam się za małe ogarnianie bo niemoge patrzeć,syna ugryzła chyba osa bo płakał i miał ślad co mnie zdzwiło bo zawsze jak go ugryzła to nieczuł tego nawet niewiedział ze go użądliła a teraz po 5 latach poczuł:tak:
ide umyc okno i zrobić jakiś obiad

A ja wróciłam niedawno z pracy :) wcinam pierogi z jagodami (sama siebie zaskakuje bo z zasady nie lubie jagód a dzis mi zasmakowaly i wcinam drugą porcję) :D wgl to tez mi bylo jakos w pracy nie dobrze i glowa mnie boli :/

Monii to oby mały nie mial uczulenia na zadlo osy..

hej ja od rana zalatana, bylam dwa razy w miescie, u rodzicow, babci, obiadu nie rrobilam, kupilam pizze mrozona i bylismy na hot-dogach na orlenie, wieczorem jedziemy na jakies zarcie na miasto :-D

reklama
hej u nas wczoraj sie na wsi sie dzialo, komus z wioski obok uciekl ogromny pies, przypaletal sie tu kolo blokow i wszedl na klatke schodowa do bloku obok i zlapal na gardlo yorka od jednej baby, udalo im sie wyrwac tego yorka, ale jest pogryziony, potem ten duzy pies wybiegl i zlapal takiego malego pieska edzia i tak go gryzl, ze ludzie nie mieli szans go zabrac, tluszczkiem od miesa go bili, ale tamten walczyl, niewiadomo czy ten maly pies przezyje, bo ma gardlo uszkodzone i w ogole caly jest pozarty...suma sumarum pisk byl niesamowity, krzyki ludzi, placz dzieci i ktos wezwal policje nim ten pies pogryzl te male psy, bo biegal luzem, a to bydle duze i sie ludzie bali i doszli czyj to pies, psa zabrali, wlasciciel psa zarobil mega mandat, ale co sie dzialo to masakra

Do góry