reklama
natka90
Fanka BB :)
Ja od 12 do 18.30 w robocie dzisiaj. Straszne mdlosci mam od rana ; (
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
monii88
natka90 niezazderoszcze mdłości u mnie na razie ustapily ale powracają jak tylko wsiade do samochodu heh
mój miał isc na 3h a dzwonił po 5 ze jeszcze z 3 h bd w pracy
dziś pospałam bo az do 10 i wzięłam się za małe ogarnianie bo niemoge patrzeć,syna ugryzła chyba osa bo płakał i miał ślad co mnie zdzwiło bo zawsze jak go ugryzła to nieczuł tego nawet niewiedział ze go użądliła a teraz po 5 latach poczuł
ide umyc okno i zrobić jakiś obiad
mój miał isc na 3h a dzwonił po 5 ze jeszcze z 3 h bd w pracy
dziś pospałam bo az do 10 i wzięłam się za małe ogarnianie bo niemoge patrzeć,syna ugryzła chyba osa bo płakał i miał ślad co mnie zdzwiło bo zawsze jak go ugryzła to nieczuł tego nawet niewiedział ze go użądliła a teraz po 5 latach poczuł
ide umyc okno i zrobić jakiś obiad
A ja wróciłam niedawno z pracy wcinam pierogi z jagodami (sama siebie zaskakuje bo z zasady nie lubie jagód a dzis mi zasmakowaly i wcinam drugą porcję) wgl to tez mi bylo jakos w pracy nie dobrze i glowa mnie boli :/
Monii to oby mały nie mial uczulenia na zadlo osy..
Monii to oby mały nie mial uczulenia na zadlo osy..
Lilolo
Łoo Kasik obiecujące to wszystko
Łoo Kasik obiecujące to wszystko
Ehehe raczej wątpię ale zobaczymy, zobaczymy
natka90
Ja dzisiaj umieram. Glowa mnie tak okropnie boli :/ Zreszta ja sie nagle gozej czuje jak musze isc do mojej pracy haha
cytrynowa_
Kasik a kiedy testujesz?
reklama
hej u nas wczoraj sie na wsi sie dzialo, komus z wioski obok uciekl ogromny pies, przypaletal sie tu kolo blokow i wszedl na klatke schodowa do bloku obok i zlapal na gardlo yorka od jednej baby, udalo im sie wyrwac tego yorka, ale jest pogryziony, potem ten duzy pies wybiegl i zlapal takiego malego pieska edzia i tak go gryzl, ze ludzie nie mieli szans go zabrac, tluszczkiem od miesa go bili, ale tamten walczyl, niewiadomo czy ten maly pies przezyje, bo ma gardlo uszkodzone i w ogole caly jest pozarty...suma sumarum pisk byl niesamowity, krzyki ludzi, placz dzieci i ktos wezwal policje nim ten pies pogryzl te male psy, bo biegal luzem, a to bydle duze i sie ludzie bali i doszli czyj to pies, psa zabrali, wlasciciel psa zarobil mega mandat, ale co sie dzialo to masakra