reklama
hej ja mam dopiero czas wejsc na bb, rano juz bylam w miescie, odebrac kolezanki meza od lekarza, male zakupy zrobilam, teraz biore sie za zaprawe ogorkow, obiad mam od wczoraj wiec nie robie, pogoda fajna, bo wietrznie jest
Lilolo
Fanka BB :)
Hej,
Ja dziś już też latam jak z jajkiem od rana. Mam do zrobienia rosol, muszę iść na zakupy, ogarnąć troszkę mieszkanie bo wczoraj chłop "zapomniał", ogarnąć siebie i iść na plac zabaw Z Jagusią. I dnia mi braknie. Masakra.
Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka
Ja dziś już też latam jak z jajkiem od rana. Mam do zrobienia rosol, muszę iść na zakupy, ogarnąć troszkę mieszkanie bo wczoraj chłop "zapomniał", ogarnąć siebie i iść na plac zabaw Z Jagusią. I dnia mi braknie. Masakra.
Hej,
O zjadlabym taki dobry rosolek
a mnie na obiad czeka puree w 5 minut winiary xD
O zjadlabym taki dobry rosolek
a mnie na obiad czeka puree w 5 minut winiary xD
ja mam kapuste i kopytka z wczoraj
reklama
Kasik ja sie boje tam wchodzic, dziala tylko czesc swiatel no i ja nie umiem tej klodki otwierac
Kochana mam ten sam problem z zamkiem u mnie w piwnicy.. tata takie tam zabezpieczenia pozakladal jakies "chińskie", ze nie jestem w stanie tego ogarnąć takze przybij piątke