reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Moze wstawie nastepnym razem jak bede pewniejsza hehe jakos taka jestem:)ide spac,mam nadzieje ze plamienie do jutra sie uspokoi,juz mam coraz mniej a strchu duzo:\

reklama
Witam :)

Ona to gratulacje, ze wszystko z malenstwen okej. Oby jak najszybciej minęło krwawienie to przestaniesz sie zamartwiac na zapas :)

Kasiu jak tam wynik bety? wyczekujemy z niecierpliwością :)

Co do tematu skrawków wędlin to swego czasu kupowalam takie dla psiaka. W mięsnym miałam znajomą, która odkładala mi co swiezsze. Ale i tak nie wyobrazam sobie tego zjeść.. paranoja jakaś karmic tym dzieci :/ przeciez to sie nawet potruc mogą -,-

Mój M byl wczoraj u chirurga z tym palcem.. miał go rozcietego i oczyszczanego skalpelem do samej kości. Lekarz powiedzial, że dzięki temu ze nie zbagatelizowal sprawy ma palca, bo zaczęła sie powoli wdawać zamartwica... :(

Szykuje sie do pracy. Kolejne 12h przede mną.. wczoraj wyjątkowo byłam na 8. Dobre to, ze mam platne nadgodziny :)

Miłego dnia :* postaram sie jeszcze dziś zajrzeć w wolnej chwili :)

Do góry