reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Ewix szkoda, ze @ przylazla.. tulam :* oby przy najbliższej okazji Wasze starania okazaly sie owocne :)

A ja jestrm z mamą na SORze czekamy na lekarza. Mamie cos w plecach przeskoczyło, ze ledwo chodzi i oddychać nie moze :/

Kamka jak Ci nie przejdzie to proponowalabym Ci pojechać lepiej. Będziesz sie pewniej czuc..

Cytrynko tort rewelacyjny!

reklama
Kamkaz może boli brzuch przez zaparcia po prostu?
Jak nie będzie poprawy w nocy to jedz. Uspokoja Cię jak coś.

Dziękuję za pochwały

Udalo mi się zajrzeć Kochane:tak:
Musialam się wykapac bo lepiłam się nieziemsko po pr :szok:
Kasik zmienili calkiem menu - jedzenia tez jest mniej niż w pierwotnej wersji i za ta sama kwote ale mam nadzieje, ze wszyscy pojedzą...jak z mama?
Lux nie zazdroszczę tesciowej:no:niektorzy zazdroszczą dlatego tak gadaja...moja mama tak lubiala i ukrocilam to:tak:czasem się ciesze, ze nie mam teściowej tylko czasem mi zal jak pomysle, ze moglaby być fajna:tak:
Cytrynko zdolna jesteś:tak:
Dzisiaj zrobiliśmy Agaciolkowi przedwczesne urodzinki - zadowolona jak nie wiem:tak:
Aaa i dzisiaj nasi znajomi dowiedzieli się, ze bd mieli coreczke:tak:a wrozylam im synusia:-p

Czekamy na wynik tomografii.. ponad godzine.. ale ile tu ludzi o_O i z wypadku i prywatnie, dzieci, starsi..

Kachaa to ja na Twoim miejscu kłóciłabym sie o cenę.. jakim prawem tyle samo płacić za duzo mniej jedzenia. Chociaż jak nie masz umowy to chyba nic bys nie zdzialala :(

Mama juz pojechala z tata do domu. Żadnych zmian nie stwierdzili . Podejrzenie zapalenia nerwów ledzwiowych. Przepisali jakąś masc i dali skierowanie na jakieś badanie.

Ale ja nadal na SORze tym razem z mężem. Strasznie kciuk mu spuchl :/ co za dzień :(

reklama
Moja nie byla wolna ale od tygodnia nareszcie wolne po poludnie ktore spędzam na izbie przyjec.. zaje.biscie :/ M jeszcze nawet nie zostal zbadany. Czekamy. Aktualnie skoczylam do biedry obok szpitala na male zakupy..

Do góry