reklama
Karola a ja czekam tak na 14-ta zeby wyjsc z dziecmi na dwor, bo kolo 12-tej bedzie mocne skonkoU nas tez upal a moja corcia stwierdzila ze zimno i idzie ogladac bajke do domu..... a tyle co ja sie kremem wysmarowalam i chcialam zlapac slonko to do domu poszlysmy :-(
xkarola
Fanka BB :)
Ja siedze z mala codziennie do max 11 i pozniej do domku i znowu ok 15-16 idziemy na dwoeek.
Moja mala wczoraj pierwszy raz jezdzila z łukszem na rowerku w siedzobku i baaardzo jej sie podobalo :-) dzis jedziemy po kask i wieczorkiem tez śmigaja na przejazdzke :-)
Moja mala wczoraj pierwszy raz jezdzila z łukszem na rowerku w siedzobku i baaardzo jej sie podobalo :-) dzis jedziemy po kask i wieczorkiem tez śmigaja na przejazdzke :-)
balladyna
Karola fajnie że jesteś na wolnym, piękna pora roku do zdrowego relaksu i z młodą możesz dużo przebywać.
Ja jeszcze jutro do roboty i urlop, yeah.
Ja jeszcze jutro do roboty i urlop, yeah.
cytrynowa_
A ja byłam w charity shop i kupiłam sobie lekki sweterek z nexta z metka jeszcze za 6 a na metce cena ze sklepu 22 i tuniczke z hm za 5 
A ja byłam w charity shop i kupiłam sobie lekki sweterek z nexta z metka jeszcze za 6 a na metce cena ze sklepu 22 i tuniczke z hm za 5![]()
jak ja lubie taki okazje :-)
natka90
Ja to po zakupy do Primarku chodze
. Calkiem fajne maja i tanie 
Lux nie chcesz mi troche obiadu podeslac?? Mam leniucha dzisiaj
Ide sie dzisuaj do gp umowic na przyszly tydzien
I na jakies male zakupy 
Lux nie chcesz mi troche obiadu podeslac?? Mam leniucha dzisiaj
Ide sie dzisuaj do gp umowic na przyszly tydzien
reklama
Ja to po zakupy do Primarku chodze. Calkiem fajne maja i tanie