reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
witajcie ;-) test negatywny. następny zrobię jak okres nie przyjdzie czyli za około 4-5 dni ;-) dopadła mnie grypa żołądkowa i temperatura mi podskoczyla. teraz będzie miemiarodajna na moim wykresie :-(
balladyna
Fanka BB :)
Juleczka ja akurat w terminie @ mialam atak alergii i też mialam podwyższoną temp przez co nie mogłam się cieszyć z braku @+wyższej temp. bo nie byłam pewna z czego wynika
)) trzymam kciuki żeby Twoja się nie pojawiła. Bo ta "grypa żołądkowa" to różnie może być, ja miałam troche niestabilny żołądek.
Kasik jeju a co Ty tak wcześnie wstałaś? staremu pewnie kanapki zrobić ;>
Cytrynka na lato buty potrzebujesz? mi sie baleriny rozwaliły, szukam nowych mimo ze źle takich butach wyglądam, "osiadam" na biodrach.
Kasik jeju a co Ty tak wcześnie wstałaś? staremu pewnie kanapki zrobić ;>
Cytrynka na lato buty potrzebujesz? mi sie baleriny rozwaliły, szukam nowych mimo ze źle takich butach wyglądam, "osiadam" na biodrach.
Julka89.89
Cudzie trwaj..
kochana u mnie to akurat wirus bo dzieci mojej siostry mnie zarazily. jestem dopiero 10-11 dni po owu i 3 dni przed okresem także jeszcze czas ;-) a jak nie to może następnym razem ;-)
cytrynowa_
Fanka BB :)
Balladyna tak. Szukam czegos na teraz.
Julka zainstalowalam sobie aplikacje na telefonie, ta która mi podałaś, jak narazie temp. mierze od 3 dni i narazie jest spadek, pozwoli mi to okreslic owu mam nadzieje bo nie wiem kiedy zaczął się moj cykl tak naprawdę chce jeszce dokupic testy owulacyjne ale te z rosmanna mysle ze beda lepsze niz te z allegro.
Kochana jak myslisz jest szansa na ciaze???
wiesz sznasa jest, my tu usg nie mamy by to stwierdzic, musisz uzbroic sie w cierpliwosc, oczywiscie zycze Ci by to byla ciaza
reklama