reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
witajcie ;-) test negatywny. następny zrobię jak okres nie przyjdzie czyli za około 4-5 dni ;-) dopadła mnie grypa żołądkowa i temperatura mi podskoczyla. teraz będzie miemiarodajna na moim wykresie :-(

Kacha ale nie ma zapalenia opon mozgowych?? Ja mialam tez wirusowe i myslalam ze umieram :-( w 2012 r a do dzis pamietam ten bol :-(

Juleczka ja akurat w terminie @ mialam atak alergii i też mialam podwyższoną temp przez co nie mogłam się cieszyć z braku @+wyższej temp. bo nie byłam pewna z czego wynika ;))) trzymam kciuki żeby Twoja się nie pojawiła. Bo ta "grypa żołądkowa" to różnie może być, ja miałam troche niestabilny żołądek.
Kasik jeju a co Ty tak wcześnie wstałaś? staremu pewnie kanapki zrobić ;>
Cytrynka na lato buty potrzebujesz? mi sie baleriny rozwaliły, szukam nowych mimo ze źle takich butach wyglądam, "osiadam" na biodrach.

kochana u mnie to akurat wirus bo dzieci mojej siostry mnie zarazily. jestem dopiero 10-11 dni po owu i 3 dni przed okresem także jeszcze czas ;-) a jak nie to może następnym razem ;-)

Julka zainstalowalam sobie aplikacje na telefonie, ta która mi podałaś, jak narazie temp. mierze od 3 dni i narazie jest spadek, pozwoli mi to okreslic owu mam nadzieje bo nie wiem kiedy zaczął się moj cykl tak naprawdę chce jeszce dokupic testy owulacyjne ale te z rosmanna mysle ze beda lepsze niz te z allegro.

reklama
Do góry