reklama
balladyna
Fanka BB :)
niektóre psiaki tak reagują na jakieś zmiany, moja siostra przygarnęła suczkę ze schroniska, jak tylko zostawała sama w domu to wyciągała ciuchy z kosza na pranie, wywalała kosz i szukała żarcia w śmieciach itp. mimo że miała wszystkiego pod dostatkiem, panicznie się bała być sama.
Lux a możesz z nimi pogadać? czy ich non stop nie ma? może go zostawili samego na pare dni???
Lux a możesz z nimi pogadać? czy ich non stop nie ma? może go zostawili samego na pare dni???
Moj psiak jak byl maly i zostawał sam na kilka h to tez ujadal jak opętany.. ale minęło mu po jakims czasie..
ten wyje jak szalony i ani mysli przestac
Lilolo
Lux,
On się przyzywczai, ale to trochę potrwa. Trzeba uzbroić się w cierpliwość.
Tak to jest z niektórymi psami, a ludzie muszą pracować.
Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka
xkarola
Powiem wam ze jak my wzielismy naszego pieska iedy mieszkalam z rodzicami to sasiadka mowila zebysmy wyszly in chwile powyje i przestanie i faktycznie 3 dni wyl po godzinie a pozniej zrozumial ze do niego wracamy i juz niewyje. Czasem szczeka jak go zostawimy a my schodzimy przed blok na chwile i on wie ze wszyscy tam sa. Ale to spiradyczne sytuacje. Na klatce nieazczeka no chyba ze z innym psem sie spotka bo na 9 mieszkan w klatce w 6 maja psy
Lilolo
Xkarola,
To u nas suka sąsiada jak schodzą przed 4 rano na siku szczeka jak wściekła jak tylko wyjdzie z mieszkania. A to czwarte piętro wiec trochę się nasluchamy i w druga stronę tez dziabie. Juz jest taka uciążliwa
To u nas suka sąsiada jak schodzą przed 4 rano na siku szczeka jak wściekła jak tylko wyjdzie z mieszkania. A to czwarte piętro wiec trochę się nasluchamy i w druga stronę tez dziabie. Juz jest taka uciążliwa
reklama
Lux,
caly rok w domu siedza a latem sezonowki lapia i potem pies glupieje, bo pani byla a tu dupa, poszla se, wiem od innej sasiadki, ze tez ma tego dosc