reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Sa mozzarelle z galbiani na pasteryzowanym mleku wiec mozna ryby wedzone tez mozna ale te wedzone na goraco czyli wiekszosc chociaz nawet da sie doszukac lososia wedzonego na goraco. No niestetu serow plesniowych nie mozna

reklama
Ale jedyne ktore naprawde sa mozzarella mi przywoza czesto capresi albo riccotte ale w ciazy takich swierzych nie moge bo one sa z niepasteryzowanego wiec pozostaja mi tylko te w paczkach o i woasnie naszla mnie ochota na makaron ze szpinakiem i ricotta i zrobie na obiad jutro :-)

Moje miasto to dziewczyny miasto samych marketów i banków :) biedronka chyba ze 13, z 5 lidlow, aldikow parę, mile chyba 3 i zaraz następne no i do tego Auchan, Carrefour ; leclerc i kaufland :) nie wspominajac o malych marketach typu tesco itd. Jest w czym wybierać a miasto chyba z największym bezrobociem na Mazowszu :)
Ja zazwyczaj zakupy robie w biedronka, Lidl i Auchan

Banków mamy tyle samo i kościołów :d to tak w temacie :)

reklama
U nas to samo same duze sklepy centra i banki no i koscioly mamy taka jedna ulice ze nazywamy ja bankowa bo na 20 pomieszczen 13 to banki
Teraz buduja nam aqua park tylko kogo bedzie stac zeby tam chodzi bo to ma byc taki ogromny wiec i ceny beda odpowiednio ogromne

Do góry