reklama
Ale nasmarowalscie a tylko mnie chwilke nie było
Wyrwalam się na zakupy bo koszulki wszystkie wytrgane i kupiłam barbie corce
Lux ja teraz myslalam, ze jestem w ciąży bo 5 dni lekkie plamienie, lekko podwyzszona beta ale przyszedł leciutenki okres nawet nie 2 -dniowy
Mój szynszyl poparzyl się kiedyś woda z pojemnika na szczotke do wcstlukla się jak wskakiwala na pralke:/
A z wypranych rzeczy to wyprałam portfel mojemu przyszłemu mezowiale udało się ocalic go jakos bo na krótkim praniu poszlo
Lux ja teraz myslalam, ze jestem w ciąży bo 5 dni lekkie plamienie, lekko podwyzszona beta ale przyszedł leciutenki okres nawet nie 2 -dniowy
Mój szynszyl poparzyl się kiedyś woda z pojemnika na szczotke do wcstlukla się jak wskakiwala na pralke:/
A z wypranych rzeczy to wyprałam portfel mojemu przyszłemu mezowiale udało się ocalic go jakos bo na krótkim praniu poszlo
Ja nie mam ciekawych historii związanych z praniem, bo jeszcze nic takiego osobiście mi się nie przytrafiło ;p no może poza chusteczkami z kieszeni kurtek/spodni, ale to żadna rewelacja ;p
Za to co do telefonów to ja akurat nie utopiłam nigdy. Ale kiedyś miałam takiego samsunga rozsuwanego. Bardzo mi się zabrudził, piach zgrzytał, przerywał. No to mądra Kasia chciała go przeczyścić wzięłam noża i przejechałam pare razy przez środek... piach się wyjął razem z taśmą przesuwającą i było po tel.. o jak wyłam! wszystkie numery na telefonie miałam.. masakra
a wcześniej z dwoma telefonami miałam akcje typu przydeptania jednego nogą i rozlał się cały ekran, a kolejny telefon trzymałam w kieszeni, akurat los chciał, że spadłam ze schodów i ja jakoś w miarę z tego wyszłam bez szwanku ale telefon się bardzo poturbował ;p
Za to co do telefonów to ja akurat nie utopiłam nigdy. Ale kiedyś miałam takiego samsunga rozsuwanego. Bardzo mi się zabrudził, piach zgrzytał, przerywał. No to mądra Kasia chciała go przeczyścić wzięłam noża i przejechałam pare razy przez środek... piach się wyjął razem z taśmą przesuwającą i było po tel.. o jak wyłam! wszystkie numery na telefonie miałam.. masakra
a wcześniej z dwoma telefonami miałam akcje typu przydeptania jednego nogą i rozlał się cały ekran, a kolejny telefon trzymałam w kieszeni, akurat los chciał, że spadłam ze schodów i ja jakoś w miarę z tego wyszłam bez szwanku ale telefon się bardzo poturbował ;p
Apropo zwierzaków to ja tylko krzywde robiłam żółwiom, ale to szczyl byłam bo miałam może maksymalnie z 8 lat. I ta krzywda była nieświadoma! Moja starsza siostra zawzięcie chciała jakieś zwierzątko. Nie chciała żadnych futerkowych więc zdecydowała się na żółwia wodnego. A ja chciałam zawzięcie pomagać przy opiece nad żółwiem.. Jednego myłam.. pod gorąco wodą.. i się biedny uparował. Kolejnego wypuściłam na mieszkanie, bo chciałam żeby trochę se pochodził więcej niż tylko po tym akwarium - no i się udusił. A kolejnego siostra chroniła jak dziecka przede mną, ale sam zdechł - chyba jak mnie zobaczył i juz na kolejnego się nie zdecydowała
Ale nasmarowalscie a tylko mnie chwilke nie było
tylko, ze u mnie sa przerwane starania i czekam na @
_Pysia_
Fanka BB :)
wstawilo sie foto kota, bo nie wiem?
wstawiło . kot szykujący sobie kąpiel '
Lilolo
Fanka BB :)
Kasik,
O matulu!! Ale ty byłaś ageniciara
Moja siostra mi chomika wykończyła bo tak go ukochala, że go udusila :/
Potem miałam świnkę i ta mi zdechla bo się pochorowala i wet juz nie był w stanie jej pomóc
Teraz mam koty i normalnie mam z nimi przerąbane ale kocham je bardzo Jagoda zresztą też
Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka
O matulu!! Ale ty byłaś ageniciara
Moja siostra mi chomika wykończyła bo tak go ukochala, że go udusila :/
Potem miałam świnkę i ta mi zdechla bo się pochorowala i wet juz nie był w stanie jej pomóc
Teraz mam koty i normalnie mam z nimi przerąbane ale kocham je bardzo Jagoda zresztą też
Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka
reklama