reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
witajJestem Kasia i mam prawie 5 letnia coreczke Agatke
Teraz nadszedł czas na 2 dzieciatko
widzę że u większości mamuś po 5latach na nowo budzi się silny instynkt macierzyński
super
i zdrówka dla córeczki
jeli teraz masz suplement diety to zorientuj sie ile tego kwasu w tym skladzie jest jesli jest tyle samo co w twoich poprzednich to niema problemu najmniejszego a jezeli jest znacnie wiecej to bierz po polowe
Dziękuję Ci za odpowiedź. Dawka kwasu jest identyczna. Mnie zastanawiało czy działanie i przyswajanie jest takie samo w przypadku suplementu a leku.
_Pysia_
Fanka BB :)
niekoniecznie, bo chodzi, też o te substancje pomocnicze, no i lek musi mieć wiecej zatwierdzeń, a suplememnt tylko się zgłasza. Ale powiem ci, ze nawet nie wiem czy ja kupowałam lek czy suplement;/Dziękuję Ci za odpowiedź. Dawka kwasu jest identyczna. Mnie zastanawiało czy działanie i przyswajanie jest takie samo w przypadku suplementu a leku.
niekoniecznie, bo chodzi, też o te substancje pomocnicze, no i lek musi mieć wiecej zatwierdzeń, a suplememnt tylko się zgłasza. Ale powiem ci, ze nawet nie wiem czy ja kupowałam lek czy suplement;/
ale myślisz, że nie będzie jakiegoś problemu, że łykam to a nie lek? bo się nawet nad tym nie zastanwiałam jak kupowałam tydzień temu.. ale jak tu coś pisałyście o lekach i suplementach to tak zaczęłam myśleć.. nie chciałabym, żeby się okazało, że to łykam a np to guazik co daje..
reklama