reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

I Lubie filmy z Sagi zmierzch. Książki tez przeczytałam, ale jakoś mnie nie zachwyciły. Za to filmy juz po parę razy widziałam. Nawet wczoraj i przedwczoraj zaćmienie na TVN leciało i oglądnełam :)

Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka

reklama
Lux,

To polecam całość doczytać. Bo nie są to złe książki :)

Wogole ja czytałam juz tyle książek, że teraz to już nawet nie mam w czym wybierać. Jak wertuje bibliotekę cy chomika to większość juz przerobiłam :)

Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka

Co do Waszych opinii o 50 twarzy greya to ogólnie mnie się podobał. Obejrzałam film w kinie i przeczytałam książki i dziś rano mąż jak stwierdził po wspaniałej pobudce którą sobie zafundowaliśmy zamówił mi na dvd greya wersja rozszerzona bo w kinie mogła być tylko wersja skrócona.
A co do drugiej części to już kręcą sceny bo jednak jak żona tego aktora zobaczyła ilość cyferek na umowie to już ponoć nie miała zastrzeżeń

reklama
Mój mąż zabronił mi wstawać z łóżka bo robi śniadanko i jeśli mnie nos nie myli to będzie jajecznica z cebulką i tosty :)) Czyż nie mam cudownego męża???

Do góry