reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Asch,
Hehe a ja bym się nie zamieniła na etap wcześniejszy bo jednak ta niepewność w tych pierwszych tygodniach jest straszna
Ja teraz przeżywam co na polowkowym wyjdzie czy będzie ok, ale dostałam skierowanie do świetnego specjalisty wiec mam nadzieje, ze wszystko dokładnie będzie sprawdzone i oczywiście brak wad.
Juz niedługo i ty będziesz miała połowę za sobą
Dobrej nocy!
Hehe a ja bym się nie zamieniła na etap wcześniejszy bo jednak ta niepewność w tych pierwszych tygodniach jest straszna
Ja teraz przeżywam co na polowkowym wyjdzie czy będzie ok, ale dostałam skierowanie do świetnego specjalisty wiec mam nadzieje, ze wszystko dokładnie będzie sprawdzone i oczywiście brak wad.
Juz niedługo i ty będziesz miała połowę za sobą
Dobrej nocy!
kamkaz
Dziewczyny ja znów mam problem. Otóż od kilku dni zauważyłam wydzielanie dość dużo żółtego śluzu. Jest on bezwonny, wygląda trochę jak gęsta rozciągająca się galareta. Cholernie boję się że jest to czop śluzowy który przewiduje poród w bardzo wczesnej ciąży. Dodam, że jestem dopiero w 8 tygodniu licząc od owulacji. Co to może być?
Lilolo
Kamkaz,
To normalna wydzielina. Ja tez miałam taką na początku ciąży, potem był spokój, a teraz to żeby nie wkładki to dosłownie by mi to po nogach płynęło i to na pewno nie czop.
Ale lepiej się obserwuj i jeżeli wydzielina nie zmieni zapachu to jest ok.
To normalna wydzielina. Ja tez miałam taką na początku ciąży, potem był spokój, a teraz to żeby nie wkładki to dosłownie by mi to po nogach płynęło i to na pewno nie czop.
Ale lepiej się obserwuj i jeżeli wydzielina nie zmieni zapachu to jest ok.
kamkaz
Kamilove dzięki troszkę się uspokoiłam, ale we wtorek powiem o tym lekarce na wizycie. Napewno będzie mi znów robiła wymaz i dobrze,bo trzeba być ostrożnym tym bardziej po ostatnich bakteriach. Oby to jednak nie był czop śluzowy
Lilolo
Kamkaz,
Czop jak dla mnie na pewno to nie jest, ale oczywiście lepiej lekarzowi powiedzieć. Myślę, że nie masz się czym martwić ale to się wszystko łatwo pisze, a jak sama byłam na tym etapie to mnie wszystko przerażało tylko bałam się o tym pisać by na waraitke nie wyjść
Czop jak dla mnie na pewno to nie jest, ale oczywiście lepiej lekarzowi powiedzieć. Myślę, że nie masz się czym martwić ale to się wszystko łatwo pisze, a jak sama byłam na tym etapie to mnie wszystko przerażało tylko bałam się o tym pisać by na waraitke nie wyjść
reklama