reklama
EM Ka
Fanka BB :)
Edyta z jakich ? ostatnio jak zdecydowałam ske z mezem po 6 min to po 3 mu oddałam ale to było na parkingu pod Ch w Poznaniu jeszcze zżyli jakiej 2-3 lata temu tak mna wytrzeslo, wole na hali, a dzis jedziemy tez ma parking a ja wiersz robie za dobra zonę
O to moze Wam sie uda na urlopie u nas sie tak udało z pierwsza ciaza
O to moze Wam sie uda na urlopie u nas sie tak udało z pierwsza ciaza
Lilolo
Ale dziś jest gorąco. Dzwoniła rano moja mama i mówi, że robi urodzinowego grilla - ur ma 14 czerwca, ale 13 jedzie juz do De wiec robi wczrsniej. I teraz nie wiem czy jechać czy siedzieć w domu?! Ja juz niby gorączki nie mam, gardło praktycznie nie boli tylko ten kaszel, u Guci to wogole poprawa diametralna. Tylko apetytu jeszcze dziecko nie odzyskalo. Z jednej strony bym pojechała bo juz mam dość tej chałupy... Z drugiej się boję :/i tak od 10 myślę co mam zrobić...
NaturalnaMama
Kami a daleko macie? Jesli nie, to moze jedź, rozerwiesz się trochę
Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Lilolo
Naturalna,
Jakieś 9km czyli nie daleko. Działkę z ogrodem mają to i młoda miałaby gdzie się pobawić. Posiedzimy najwyżej ze dwie godziny i wrócimy.
Jakieś 9km czyli nie daleko. Działkę z ogrodem mają to i młoda miałaby gdzie się pobawić. Posiedzimy najwyżej ze dwie godziny i wrócimy.
reklama
cytrynowa_
A moze będzie lepiej jak mała się przewietrzy? Najwyżej powiedz mamie że będziecie krótko. Chyba zrozumie że i mała i ty świeżo po chorobie?