reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Cos Lux dzisiaj nie widac

Ja mysle co tu zrobic na obiad dla dzieci bo ja to zjem kalafiora I Sie napcham :p dopije kawe I pojade do sklepu moze cos mi w raczki wpadnie

Przepraszam że wczoraj nie napisałam. Jak wróciłam był już wieczór a jeszcze musiałam lecieć do zastrzyku i jeszcze do Majeczki na cmentarz. Ogólnie bardzo źle sie wczoraj czułam, Cały dzień mnie mdliło i strasznie bolał brzuch ale dziś przeszło mi na ból głowy.

Ja po wizycie. Na szczęście wszystko ok. Serduszko pięknie bije, rozwija się prawidłowo. Wg usg jest 8 tydz 2 dzień a wg mnie jutro zaczynam 8 tydz. Ale grunt że wszystko ok. Na szczęście krwawienia nie widać a to co ostatnio było widać na usg to był krwiak, który teraz się wchłoną. Oczywiście nadal zastrzyki mam brać. No i w poniedziałek mam zrobić progesteron i we wtorek na wizytę.

Edyta w pracy nie wiem bo tutaj święto i mam wolne;).
U mni na obiad kaczka i pewnie znają moją mamę to piec innych mies;)

reklama
A ja dziś na obiad mam rosół z makaronem ( moja mama nie wyobraża sobie niedzieli lub święta bez rosołu) a na drugie mam ziemniaczki młode z koperkiem, do tego ugotowaną młodą kapustkę i kotleciki z kurczaka.

Do góry