reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Super mi sie podoba. A kolory rozowy i niebieski di rozrozniania :p jedna zawsze do niebieskiego bedziesz dawac a druga do rozowego :p przynajmniej tatus niepomyli:p

reklama
A mój Łukasz wielce niezadowolony napisał mi, że po co to gowno licytować. Super jaki się kur... Bogaty zrobił! A przed chwila bogacz kredyt brał. My się chyba nie dogadamy :/ juz mi on coraz bardziej na nerwy działa i odechciewa mi się życia z nim [emoji53]

A mój Łukasz wielce niezadowolony napisał mi, że po co to gowno licytować. Super jaki się kur... Bogaty zrobił! A przed chwila bogacz kredyt brał. My się chyba nie dogadamy :/ juz mi on coraz bardziej na nerwy działa i odechciewa mi się życia z nim [emoji53]
ci faceci,powinien byc zadowolony ze udalo sie zdobyc tanio wozek ktory jest ladny i sprawny

Wózek ten 600zł, ale my tylko będziemy korzystać z gondoli i fotelikow. Spacerówkę kupuje inna. Ale i tak nie wydam więcej niż dala na furę wnuczek moja mama. A Ł jak wymyślił to byśmy musieli jeszcze z 600zł dołożyć do tego i wózek jak dla mnie nie do przyjęcia

reklama
Do góry