reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Moj okolo 7, tzn budzi sie przed, ale troche sie powalkonimy i wstajemy po 7
Lilolo
Nusia,
Moja to śpioch sama zwykle nie wstaje przed 10 A jak wstanie o 7 to potem pada kolo 10-11 i śpi do 13.
Udało mi się wylicytowac nowy wózek kupiony miesiąc temu UWAGA za 600zl!! Mam tylko nadzieje, ze to uczciwa aukcja
Jeżeli tak to tylko mi zostanie dokupić te spacerowke baby joggera i mogę sobie nawet na nową pozwolić. Aż nie wierzę w swoje szczęście!
Moja to śpioch sama zwykle nie wstaje przed 10 A jak wstanie o 7 to potem pada kolo 10-11 i śpi do 13.
Udało mi się wylicytowac nowy wózek kupiony miesiąc temu UWAGA za 600zl!! Mam tylko nadzieje, ze to uczciwa aukcja
Jeżeli tak to tylko mi zostanie dokupić te spacerowke baby joggera i mogę sobie nawet na nową pozwolić. Aż nie wierzę w swoje szczęście!
Lilolo
Może to nie jest jakiś super extra piękny i wygląda jak dla parki bo siedziska, foteliki i gondola są niebieska i różowa ale za takie pieniążki to jakie to ma tak naprawdę znaczenie?
Może to nie jest jakiś super extra piękny i wygląda jak dla parki bo :-)siedziska, foteliki i gondola są niebieska i różowa ale za takie pieniążki to jakie to ma tak naprawdę znaczenie?
fajnie ze udalo Ci se za przyslowiowe grosze kupic wozek:-)
reklama
Lilolo
Dałam foty kurcze ale jestem szczęśliwa naprawdę nie liczyłam ze tym razem wygram bo prawdę mówiąc jeszcze żadnej aukcji nie udało mi się wygrać nawet takiej z ciuszkami :/